AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft teki äkkikäännöksen – Täysin uusi Surface Neo ei tulekaan tänä vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 9.4.2020 19:27

Microsoft teki äkkikäännöksen – Täysin uusi Surface Neo ei tulekaan tänä vuonna

Viime vuoden lokakuussa Microsoft esitteli täysin uudenlaisia konsepteja, kuten Surface Neon sekä Surface Duon. Molemmissa laitteissa on taittuva näyttö ja ohjelmistojätti kertoi olevansa sitoutunut kaupallistamaan molemmat laitetyypit.
Uuteen Windows 10X -käyttöjärjestelmään perustuva Surface Neo ei kuitenkaan ennätä markkinoille luvatussa aikataulussa, uutisoivat CNBC ja ZDNet. Selkeää syytä viivästymiselle ei kerrottu, mutta ZDNetin mukaan nykyisessä tilanteessa Microsoftin on fiksumpi keskittyä virtualisointiin ja tavanomaisempiin laitteisiin.

Vaikuttaisi siis siltä, että Microsoft ei usko uudenlaisten laitetyyppien lanseeraamisen olevan koronaviruksen aiheuttamassa epävarmassa tilanteessa järkevää. Android-pohjaiseen Surface Duo -puhelimeen Neon viivästyminen ei ilmeisesti vaikuta.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto