AfterDawn: IT-alan uutiset

Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 27.3.2020 14:04

Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna

Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna rajatussa määrässä laitteita. Palvelua voi käyttää Samsungin ja LG:n vuosien 2018 ja 2019 malleissa sekä Sonyn omalla käyttöjärjestelmällä toimivissa vuosien 2017–2019 malleissa; Sonyn Android TV-laitteissa palvelu ei toimi, mutta näihin laitteisiin on asennettavissa Lasten Areenan Android TV-sovellus.
HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) yhdistää tv-lähetyksen ja laajakaistan tuomalla netti-tv:n ominaisuudet helppokäyttöisesti katsojien saataville. Toisin kuin älytelevisioihin asennettavat sovellukset, HbbTV-palvelu vaatii, että tv-laite on kiinni myös tv-antenniverkossa ja että kyseinen verkko mahdollistaa Ylen HbbTV-palvelun. Toistaiseksi tällaisia verkkoja ovat Digitan maanpäällinen tv-antenniverkko sekä Telian kaapeli-tv-verkko.
Palvelu on aluksi rajoitettu sellaisiin malleihin ja merkkeihin, joissa palvelu varmasti toimii. Palvelun käytön ja toimivuuden perusteella palvelua laajennetaan myös muihin laitteisiin myöhemmin. Lasten Areenan HbbTV-version pohjalta julkaistaan myöhemmin tänä vuonna Lasten Areena -sovellukset Samsungin ja LG:n älytelevisioille. Nämä televisioon asennettavat sovellukset toimivat käytettävästä antenniverkosta riippumatta.

Lisätietoa HbbTV-palveluista saa tästä.

Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto