AfterDawn: IT-alan uutiset

Google uudistaa Chromecast Ultran – Sisältää myös kaukosäätimen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 11.3.2020 06:16

Google uudistaa Chromecast Ultran – Sisältää myös kaukosäätimen Google aikoo uudistaa suosittua Chromecast Ultra -medialaitetta lähitulevaisuudessa, uutisoi 9to5Google. Laitteen donglemainen ulkoasu säilyy, mutta melkeinpä kaikki muu on uutta.
Hakukonejätti on tehnyt Chromecast Ultrasta Android TV -pohjaisen medialaitteen, joten striimauksen lisäksi sitä voidaan käyttää myös täysin itsenäisenä laitteena. Tämän seikan johdosta Google on kehittänyt Chromecast Ultralle oman kaukosäätimen. 9to5Googlen mukaan Ultran kaukosäädin muistuttaa ulkoisesti Daydream View -virtuaalilasien kaukosäädintä.

Kaukosäätimessä on mikrofoni, joten painikkeiden naputtelun sijaan laitetta voi ohjata myös Google Assistantin kautta puhekäskyillä.

Uusi Chromecast Ultra oli ehkä tarkoitus esitellä Google I/O:ssa, mutta koska tapahtuma on peruttu, on julkaisuaikataulu ehkä mennyt uusiksi.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto