AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.2.2020 18:39

Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin

Pienen testirupeaman jälkeen Netflix on päättänyt ottaa maailmanlaajuisesti käyttöön uuden top 10 -listan, jossa kerrotaan paikallisen markkina-alueen katsotuimmat elokuvat tai sarjat kunakin päivänä.
Lista löytyy Netflix-sovelluksista palvelulle ominaiseen tyyliin vaakarivin muotoon aseteltuna. Lista kuitenkin erottautuu muista suosituslistauksista omintakaisen tyylin ansiosta: julkaisun kansikuvan yhteyteen on lisätty tyylitelty listasijoitusta kuvaava numero. Suosituimpiin elokuviin ja sarjoihin voi myös törmätä muissa listauksissa – näissä tapauksissa suosion näkee kansikuvan yläreunaan lisätystä pienestä punaisesta tarrasta.

Netflix on testannut toimintoa Meksikossa ja Britanniassa. Lista päivittyy joka päivä, joten tarjolla on jatkuvasti uusia suosituksia. Netflxin toiveena on, että top 10 -listan avulla palvelun käyttäjät saavat lisää yhteisiä katselukokemuksia jolloin palvelu pääsee paremmin osaksi päivittäisiä keskusteluita.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto