Microsoft paljasti lisää Xbox Series X:n saloja – Näin tehokas uusi konsoli on

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 24.2.2020 18:36

Microsoft paljasti lisää Xbox Series X:n saloja – Näin tehokas uusi konsoli on Microsoft on paljastanut lisää tietoa myöhemmin tänä vuonna julkistettavasta Xbox Series X -konsolista. Kovin uutinen oli ehkä suorituskyvyn varmentuminen: Xbox Series X:n grafiikkaohjaimesta riittää potkua 12 TFLOPSin laskentatehoon.
Suorituskyky on käytännössä kahdeksankertainen Xbox Oneen verrattuna ja kaksinkertainen Xbox One X:ään verrattuna. Tulossa on siis isoja parannuksia ja grafiikoiden silmiähivelevän viimeistelyn varmistaa konsoliin tuleva säteenjäljitysteknologia, jonka Microsoft on varmistanut jo aikaisemmin. Konsolissa tullaan käyttämään AMD:n Zen 2 -mikroarkkitehtuuriin perustuvaa suoritinta ja RDNA 2 -arkkitehtuuriin

Edellä mainitut speksit takaavat, että Xbox Series X:llä voidaan pelata pelejä 8K-tarkkuudella ja kuvataajuus on parhaimmillaan 120 FPS:ää. Konsolilla voidaan myös palata välittömästi keskeytettyihin peleihin – pelejä voi siis olla keskeytettynä samaan aikaan useita ja pelaamista pääsee jatkamaan välittömästi. Microsoft on myös luvannut, että Xbox Series X:llä voidaan pelata pelejä, jotka on kehitetty alkuperäiselle Xboxille, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille (27.3.2020 18:14)
Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista on viimeinkin saamassa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on tietenkin taittuvalla näytöllä toimiva Galaxy Fold. Päivityksen ....
SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen (27.3.2020 17:08)
Musiikin levitykseen ja suoratoistoon keskittyvä internet-palvelu SoundCloud on tuonut maksullisen Go+ -tilauksen Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Go+ tilaus mahdollistaa yli 200 miljoonan ....
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna (27.3.2020 14:04)
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna rajatussa määrässä laitteita. Palvelua voi käyttää Samsungin ja LG:n vuosien 2018 ja 2019 malleissa sekä Sonyn omalla käyttöjärjestelmällä toimivissa ....
Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa (27.3.2020 11:48)
Huawei on avannut Huawei Music -suoratoistopalvelun Suomessa. Palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäiset kolme kuukautta veloituksetta. Kampanja ....
Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi (27.3.2020 06:18)
Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi maailmalla on otettu käyttöön liikkumista rajoittavia toimenpiteitä, minkä seurauksena erilaiset yhteydenpitoon tarkoitetut sovellukset ovat lisänneet ....

Uutisarkisto