AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft paljasti lisää Xbox Series X:n saloja – Näin tehokas uusi konsoli on

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 24.2.2020 18:36

Microsoft paljasti lisää Xbox Series X:n saloja – Näin tehokas uusi konsoli on

Microsoft on paljastanut lisää tietoa myöhemmin tänä vuonna julkistettavasta Xbox Series X -konsolista. Kovin uutinen oli ehkä suorituskyvyn varmentuminen: Xbox Series X:n grafiikkaohjaimesta riittää potkua 12 TFLOPSin laskentatehoon.
Suorituskyky on käytännössä kahdeksankertainen Xbox Oneen verrattuna ja kaksinkertainen Xbox One X:ään verrattuna. Tulossa on siis isoja parannuksia ja grafiikoiden silmiähivelevän viimeistelyn varmistaa konsoliin tuleva säteenjäljitysteknologia, jonka Microsoft on varmistanut jo aikaisemmin. Konsolissa tullaan käyttämään AMD:n Zen 2 -mikroarkkitehtuuriin perustuvaa suoritinta ja RDNA 2 -arkkitehtuuriin

Edellä mainitut speksit takaavat, että Xbox Series X:llä voidaan pelata pelejä 8K-tarkkuudella ja kuvataajuus on parhaimmillaan 120 FPS:ää. Konsolilla voidaan myös palata välittömästi keskeytettyihin peleihin – pelejä voi siis olla keskeytettynä samaan aikaan useita ja pelaamista pääsee jatkamaan välittömästi. Microsoft on myös luvannut, että Xbox Series X:llä voidaan pelata pelejä, jotka on kehitetty alkuperäiselle Xboxille, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto