AfterDawn: IT-alan uutiset

Peruuntuvatko jo toiset teknologiamessut? Facebook ja Sony eivät tule GDC:hen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 21.2.2020 06:19 Kommentteja (1)

Peruuntuvatko jo toiset teknologiamessut? Facebook ja Sony eivät tule GDC:hen MWC-messut peruuntuivat tänä vuonna koronavirusepidemian takia, mutta se ei jää välttämättä ainoaksi teknologiamessuksi, joka uhkaa peruuntua. Facebook on nimittäin jo ilmoittanut, että se aikoo jättää GDC-messut väliin.
GDC eli Game Developers Conference on pelikehittäjille suunnattu messu, jossa yhtiöt ovat perinteisesti esitelleet pelaamiseen liittyviä uusia teknologioita. Facebookin messuille olisi tuonut uudet Oculus-virtuaalilasit, mutta koronaviruspelkojen takia yhtiö katsoi paremmaksi jättää messut kokonaan välistä. Uudet tuotteet Oculus esittelee verkossa.

Facebookin ilmoituksen jälkeen myös Sony kertoi aikovansa jättää GDC-messut tänä vuonna välistä. Syy oli sama kuin Facebookilla eli koronaviruksen aiheuttama uhka yhtiön yhteistyökumppaneille ja työntekijöille. Jää nähtäväksi alkaako peruuntumisilmoituksia kertyä kiihtyvällä tahdilla nyt kun peli on saatu avattua.
Nykytiedon mukaan GDC-messut järjestetään San Franciscossa 16.–20. maaliskuuta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

122.2.2020 15:34
RingLeaderTM
Inactive

Taittaa olla ne naamakirjan VR-lasit jo hieman vanhaa konseptia.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto