AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony kertoi taas lisää PS5:stä – Julkaisuaikataulu tuttu PS4:stä?

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 18.2.2020 18:40

Sony kertoi taas lisää PS5:stä – Julkaisuaikataulu tuttu PS4:stä?

Sony on jo paljastanut PlayStation 5:n markkinointisivulla, että pelikonsoli aiotaan julkaista vuoden 2020 lopulla. Tarkempi aikataulu, hintatiedot ja itse konsoli paljastunevat syksymmällä. Julkaisupeleistäkin Sony lupaa kertoa lisää vasta myöhemmin.
Vaikuttaa siltä, että Sonylla olisi jo kovat poltteet esitellä uusi konsoli, mutta aikataulutus ei ole ehkä vielä bisnes-mielessä järkevä tai konsolin kehitys vaatii vielä oman aikansa. Sony halua kuitenkin pitää konsolin uutisissa, joten kaikki pelaamisesta kiinnostuneet tietävät varmasti missä mennään. Tietojen paljastaminen pikkuhiljaa kuitenkin voi syödä nykyisen konsolimalliston myyntiä, mutta Sony on valmis ottamaan tämän riskin.

Mikäli haluat liittyä Sonyn PlayStation 5 -aiheiselle sähköpostilistalle, se onnistuu tämän lomakkeen kautta. Sony lupaa tiedottaa listalle kuuluville ensimmäisenä PS5:een liittyvistä uutisista.

Lisää PlayStation 5:een liittyviä uutisia pääset lukemaan myös tästä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto