AfterDawn: IT-alan uutiset

Uusi Apple TV tulossa? Suunniteltu ehkä pelaamiseen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.2.2020 06:19

Uusi Apple TV tulossa? Suunniteltu ehkä pelaamiseen

Vaikka Apple TV+ ja iTunes toimivatkin jo Samsungin ja LG:n uusissa älytelevisioissa, uskoo Apple siitä huolimatta Apple TV:n olevan monille tarpeellinen hankinta. Medialaitteesta on nimittäin tulossa uusi versio ja se saatetaan esitellä tänä keväänä. Ainakin 9to5mac havaitsi tvOS 13:n tuoreesta betasta viittauksen julkistamattomaan Apple TV -laitteeseen.
9to5macin lisäkaivelut paljastivat, että julkistamattomassa Apple TV:ssä käytettäisiin arkkitehtuuria, jota on hyödynnetty Applen A12- ja A13-piireissä. Uudessa boksissa käytetään siis jompaakumpaa piiriä. Nykyisessä Apple TV 4K:ssa käytetään A10X Fusion -piiriä, joten A13 Bionic toisi mukanaan mukavan suorituskykylisäyksen uusien pelien pyörittämiseen.

Apple Arcade -pelipalvelun julkaisu viime vuonna on ehkä saanut Applen suhtautumaan pelaamiseen aiempaa vakavammin ja on siksi valmis päivittämään Apple TV:tä pelikokemuksen parantamiseksi.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto