Tesla valmisti enemmän autoja kuin kahtena edellisenä vuotena yhteensä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 4.1.2020 09:43

Tesla valmisti enemmän autoja kuin kahtena edellisenä vuotena yhteensä Tesla on onnistunut vastaamaan tuotannollisiin ja tuotannon kasvattamiseen liittyviin taloudellisiin haasteisiin epäilyksistä huolimatta, sillä yhtiö toimitti viime vuonna enemmän kuin kahtena edellisenä vuotena yhteensä.
Autoja toimitettiin viime vuonna kaikkiaan 367 500 kappaletta, josta noin 112 000 kappaletta toimitettiin vuoden viimeisellä neljänneksellä. Vuoden lopulla Tesla valmisti autoja vaja 105 000 kappaletta, joten osa toimitetuista autoista oli valmistettu hieman aikaisemmin. Leijonan osa toimitetuista ja valmistetuista autoista oli Model 3 -mallisia, mikä ei ehkä autojen hintoja ajatellen ole mikään suuri yllätys.

Autojen toimitukset ja valmistusmäärät jatkavat todennäköisesti kasvuaan tänä vuonna, sillä Tesla avasi hiljattain Gigafactory-tehtaan Shanghaihin. Kiinan tehtaalla on aloitettu jo ensimmäisten autojen valmistus ja sen kapasiteetti pitäisi yltää 3000 autoon per viikko.Teslan tarkoituksena on tuoda viime keväänä esitelty Model Y -malli markkinoille kesään mennessä, mikä myös lisännee toimitus- ja valmistusmääriä tänä vuonna.

Lue myös:
Vaasa jäi nuolemaan näppejään – Teslan Gigafactory-tehdas meni Saksaan.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Ultra-malli saapuu sittenkin myös Galaxy Notesta Ultra-malli saapuu sittenkin myös Galaxy Notesta (3.6.2020 20:42)
Huhut ovat viimeaikoina kertoneet, että Galaxy S20 -malliston Ultra-huippuversio jäisi kenties ainoaksi Ultra-malliksi tänä vuonna. Tähän viittasi myös kiinalaisvuoto josta kerroimme aiemmin, ....
Zoomiin tulossa salaus – Ilmiskäyttäjille ei ole kuitenkaan luvassa suojaa Zoomiin tulossa salaus – Ilmiskäyttäjille ei ole kuitenkaan luvassa suojaa (3.6.2020 19:30)
Koronapandemian voimalla maailman tietoisuuteen noussut videopuhelupalvelu Zoom on ilmoittanut lisäävänsä puheluihin end-to-end-salauksen. Valitettavasti parannettu salaus tulee vain maksaville käyttäjille. ....
Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi (3.6.2020 18:44)
Neste avaa 3.6.2020 uudenlaisen automatisoidun Easy Deli -kaupan Helsingin keskustaan. Ostoksien tekemisessä hyödynnetään Nordic ID:n Suomessa kehittämää RFID-teknologiaa, joka skannaa asiakkaan ....
2 kommenttia
Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: tätä seurataan Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: "tätä seurataan" (3.6.2020 18:43)
Yhdysvalloissa Minnesotan osavaltion Minneapoliksen kaupungissa viime viikolla poliisin käsittelyssä kuolleen George Floydin seurauksena useimmissa suuremmissa kaupungeissa on järjestetty protesteja ....
Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note20:n periskooppikamerasta Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note20:n periskooppikamerasta (3.6.2020 18:17)
Samsungin tulevan huippupuhelimen, Galaxy Note20:n, julkaisu lähestyy kovaa vauhtia. Perinteisesti loppukesästä tai alkusyksystä päivittyvä mallisto saa jälleen kohta uuden tulokkaan. Yleensä ....

Uutisarkisto