Joulun jälkeiset alennusmyynnit käynnistyivät - lista parhaista tarjouksista

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 25.12.2019 14:07

Joulun jälkeiset alennusmyynnit käynnistyivät - lista parhaista tarjouksista Joulun jälkeiset alennusmyynnit käynnistyvät heti 25. joulukuuta eli joulupäivänä. Hintavertailupalvelu Hintaopas tietää kertoa, että joulun jälkeisissä alennusmyynneissä alennusprosentit ovat vaatimattomia.
Hintaoppaan datasta selviää, että viime vuonna keskimääräinen alennusprosentti Hintaoppaan 363 355 klikatussa tuotteessa jäi 1,5 prosenttiin. Data kertoo myös, että 22 prosenttia tuotteista oli alennuksessa, mutta 13 prosenttia tuotteista myytiin normaalia kalliimmalla hinnalla.

Tarkkana saa siis olla ostoksien kanssa, jotta tuotteesta ei maksa ylimääräistä joulun alennusmyynnin aikana. Tässä kuitenkin lista tämän hetkisistä tarjouksista. Mukaan mahtuu myös muutama hyvä tarjous.

Puhelimet


Aiheeseen liittyvää: Puhelinten arvostelut.

Tietokoneet ja tarvikkeet
Kuulokkeet ja kaiuttimet
Aiheeseen liittyvää: Kuulokkeiden arvostelut.Muut
Aiheeseen liittyvää: Robotti-imureiden arvostelut ja uutiset.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto