AfterDawn: IT-alan uutiset

Enemmän sisältöä kuin Netflixissä – Poliisi sulki huippusuositun suoratoistopalvelun

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 16.12.2019 06:19

Enemmän sisältöä kuin Netflixissä – Poliisi sulki huippusuositun suoratoistopalvelun

Yhdysvalloissa FBI on sulkenut kaksi suosittua suoratoistopalvelua, koska niillä ei ole ollut tarvittavia lupia palvelussa esitettäviin sisältöihin. Palveluissa oli enemmän sisältöä kuin esimerkiksi Netflixissä.
FBI:n sulkemassa iStreamItAll-suoratoistopalvelussa oli 118 000 TV-ohjelmaa ja yli 11 000 elokuvaa, mikä on ainakin syyttäjän laskelmien mukaan enemmän kuin kaupallisesti menestyneissä kilpailijoissa. Verkkosivua ylläpitänyt Darryl Polo myönsi, että sivuston sisältö hankittiin varsin automatisoiduilla työkaluilla torrent-sivustojen kautta ja ladattiin palvelun kanadalaisille palvelimille katsottavaksi.

Poloa ja hänen yhteistyökumppaniansa Luis Villarinoa syytetään myös muutaman muun piraattisivuston ylläpitämisestä. Heidän sanotaan olleen mukana SmackDownOnYou- sekä Jetflix-palveluiden toiminnassa. iStreamItAll- ja Jetflix-palveluiden ympärille oli luotu kattava sovellustarjonta, sillä niitä pystyi katsomaan tietokoneiden lisäksi älypuhelimilla ja älytelevisioilla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Netflix piratismi
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto