Enemmän sisältöä kuin Netflixissä – Poliisi sulki huippusuositun suoratoistopalvelun

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 16.12.2019 06:19

Enemmän sisältöä kuin Netflixissä – Poliisi sulki huippusuositun suoratoistopalvelun Yhdysvalloissa FBI on sulkenut kaksi suosittua suoratoistopalvelua, koska niillä ei ole ollut tarvittavia lupia palvelussa esitettäviin sisältöihin. Palveluissa oli enemmän sisältöä kuin esimerkiksi Netflixissä.
FBI:n sulkemassa iStreamItAll-suoratoistopalvelussa oli 118 000 TV-ohjelmaa ja yli 11 000 elokuvaa, mikä on ainakin syyttäjän laskelmien mukaan enemmän kuin kaupallisesti menestyneissä kilpailijoissa. Verkkosivua ylläpitänyt Darryl Polo myönsi, että sivuston sisältö hankittiin varsin automatisoiduilla työkaluilla torrent-sivustojen kautta ja ladattiin palvelun kanadalaisille palvelimille katsottavaksi.

Poloa ja hänen yhteistyökumppaniansa Luis Villarinoa syytetään myös muutaman muun piraattisivuston ylläpitämisestä. Heidän sanotaan olleen mukana SmackDownOnYou- sekä Jetflix-palveluiden toiminnassa. iStreamItAll- ja Jetflix-palveluiden ympärille oli luotu kattava sovellustarjonta, sillä niitä pystyi katsomaan tietokoneiden lisäksi älypuhelimilla ja älytelevisioilla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Netflix piratismi
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö (22.1.2020 17:31)
Motorola Razr -mallisto on noussut Yhdysvalloissa samanlaiseen kulttimaineeseen kuin Nokia 3310 on Suomessa. Siksi uuden Motorola Razr -puhelimen lanseeraus on maassa iso uutinen. Vielä isommaksi ....
Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa (22.1.2020 17:09)
WhatsApp on päivittänyt pikaviestipalvelun Android-sovelluksen uuteen beta-versioon ja sen mukana julkiseen betaan on tullut dark mode -teema. Tumman teeman avulla voit vähentää silmiin kohdistuvaa ....
Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen (22.1.2020 10:53)
Google on kertonut Bett -tapahtumassa pidentävän Chrome OS -laitteiden ohjelmiston päivitystukea kahdella vuodella vuoden 2020 tai sen jälkeen julkistettujen laitteiden kohdalla. Aikoinaan ....
Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun (22.1.2020 06:21)
Vaikka kilpailu suoratoistomarkkinoilla kiristyi viime vuoden lopulla Apple TV+:n ja Disney+:n lanseerausten takia, eivät ne onnistuneet tekemään lovea Netflixin kasvulukemiin. Pikemminkin päinvastoin, ....
Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa (22.1.2020 05:54)
Apple on tilannut uuden iPhonen tuotannon alkavaksi helmikuussa jotta uutukainen voidaan esitellä yleisölle maaliskuun aikana. iPhonien myynnin sanotaan olleen viime aikoina korkealla tasolla ....

Uutisarkisto