AfterDawn: IT-alan uutiset

Tässä joulukuun uudet Netflix Originals -elokuvat ja stand-upit

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 25.11.2019 19:18

Tässä joulukuun uudet Netflix Originals -elokuvat ja stand-upit

Vuoden loppu lähenee ja joululomat pian koittavat. Netflix varautuu tietysti myös ihmisten luppoaikaan tuomalla tarjolle uutta katsottavaa joulun henkeen.
Elokuvien ja stand-up-komedian osalta tulossa on monenlaista sisältöä niin lapsille kuin aikuisempaan makuun.

Kansainvälistä tuotantoa ovat filippiiniläistrilleri Dead Kids, ranskalainen hip-hop-elokuva Let's Dance, meksikolaiskomedia Como caído del cielo sekä brasilialaisten YouTube-koomikoiden synkkä lyhytelokuva The First Temptation of Christ (Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tenação de Cristo). Lyhytdokumentti After the Raid puolestaan kertoo pikkukaupungin maahanmuuttajien ratsiasta.

Komiikkaa riittää muutenkin valtoimenaan joulukuussa, sillä Michelle Wolfista tulee New Yorkissa kuvattu stand-up-spesiaali Michelle Wolf: Joke Show, Crazy Rich Asians -tähti Ronny Chiengin stand-up Asian Comedian Destroys America! saapuu 17. päivä, 40-v-synttäreitään juhlivan Tiffany Haddishin Black Mitzvah, Netflix-spesiaaleistaan jo ennalta tutun John Mulaneyn uusin on musikaalinen spesiaali John Mulaney & The Sack Lunch Bunch ja brittikoomikko Jack Whitehall, joka tunnetaan isän kanssa matkailusta, kutsuu isänsä jouluspesiaaliin Jack Whitehall: Christmas with My Father.
Jouluaiheisia elokuvia edustaa puolestaan kokoperheen A Christmas Prince: The Royal Baby, joka tuo kenties brittimonarkian kiemuroita fiktiiviseen maailmaan trilogian kolmannessa osassa, sekä Dreamworksin animaatiosarjan joulu-aiheinen lyhytelokuva Spirit Riding Free: Spirit of Christmas.

Vakavampaan elokuvanälkään puolestaan julkaistaan Ryan Reynoldsin tähdittämä Michael Bayn toimintaelokuva 6 Underground, Anthony Hopkinsin tähdittämä elämänkertaelokuva paaveista The Two Popes sekä Noah Baumbachin ohjaama Marriage Story, jossa pääosassa nähdään Scarlett Johansson.

Tulossa on loppukuusta myös tiettävästi The App sekä japanilaiselokuva Hot Gimmick: Girl Meets Boy, joita ei vielä löydy palvelusta.

Tässä vielä kaikki joulukuun elokuvat ja stand-up-spesiaalit aikajärjestyksessä:

Joulukuun 1.
Dead Kids

Joulukuun 3.
Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tenação de Cristo
Tiffany Haddish: Black Mitzvah

Joulukuun 3.
Let's Dance

Joulukuun 5.
A Christmas Prince: The Royal Baby

Joulukuun 6.
Marriage Story
Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas

Joulukuun 10.
Michelle Wolf: Joke Show

Joulukuun 12.
Jack Whitehall: Christmas with my Father

Joulukuun 13.
6 UndergroundJoulukuun 17.
Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America!

Joulukuun 19.
After the Raid

Joulukuun 20.
The Two Popes

Joulukuun 24.
John Mulaney & The Sack Lunch Bunch
Como caído del cielo

Joulukuun 26.
The App

Joulukuun 28.
Hot Gimmick: Girl Meets Boy

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto