Mitä tarjouksia mahdollisesti on luvassa Black Fridayn aikana?

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 24.11.2019 22:51

Mitä tarjouksia mahdollisesti on luvassa Black Fridayn aikana? Black Friday on pian täällä. Tämä on se hetki, kun joko suljet kaikki yhteydet tai seuraat tarkasti nettiä tarjouksien perässä. Jos kuulut tähän jälkimmäiseen joukkoon, niin saatat jo miettiä onko haluamasi tuote Black Fridayn aikana tarjouksessa. Tässä artikkelissa yritetään selvittää suunta tämän vuoden tarjouksille ja tätä varten katsoin erilaisia tietoja viime vuoden tarjouksista.
Tulemme myös AfterDawnin sivuilla seuraamaan aktiivisesti Black Fridayn tarjouksia eli tänne kannattaa tulla ihmettelemään, mikäli tarjoukset kiinnostavat.

Mikä on Black Friday?


Black Friday eli Musta Perjantai on lähtenyt liikkeelle Yhdysvalloista, mutta nykyään sitä vietetään isosti käytännössä joka puolella maailmaa. Black Friday on suuri ostosjuhla tarjousten muodossa ja Black Friday -tapahtumaan osallistuvat pitkälti jokainen verkkokauppa jollakin tavalla.

Tämän vuoden Black Friday on 29. marraskuuta 2019, mutta voin varmuudella sanoa, että tänäkin vuonna näemme tarjouksia jo heti maanantaista lähtien.Yleisesti voidaan sanoa, että ne kaikista parhaimmat tarjoukset nähdään itse Mustana Perjantaina, mutta viikon aikana tullaan näkemään paljon muitakin tarjouksia. Monet verkkokaupat panostavat paljon tähän hetkeen ja tarjouksia mainostetaan pitkin viikkoa eri virikkeillä.

Black Fridayn aikana tullaan näkemään monia hyviä tarjouksia, mutta joidenkin suosittujen tuotteiden kohdalla hinta saattaa jopa nousta, joten jonkin verran kannattaa miettiä ennen kuin tuotteen ostaa.

Mitä tarjouksia on luvassa ja mitä ei?


Kävin läpi useita erilaisia tuotteita ja muita tietoja, joiden perusteella muodostui kuva mahdollisista tulevista tarjouksista. Näitä valintoja ei kuitenkaan kannata ottaa liian tosissaan, sillä seuraavat valinnat kohdistuvat lähinnä omiin huomioihin ja tuotteiden hintahistoriaan.

Suurin huomio kohdistuu puhelimien kohdalle, sillä nämä ovat suosittuja ja niitä ostetaan eniten.

Myös televisioita myydään hurjat määrät, mutta tässä niitä ei käydä läpi, sillä televisioita tulee olemaan tarjouksessa hurjat määrät. Esimerkiksi Gigantilla viime vuoden myydyimpiä tuotteita olivat 55- ja 65-tuumaiset televisiot, joten on hyvä olettaa, että näin käy myös tänä vuonna. Yksi televisioihin liittyvä tuote on Google Chromecast, joka ollut viime aikoina paljon tarjouksessa ja se saattaa olla myös Black Fridayn aikana tarjouksessa noin 30 eurolla.

Puhelimet


Samsungin huippupuhelimista Galaxy S8 ja Galaxy S9 ovat nähneet jonkin verran alennusta Black Fridayn aikana. Galaxy S10 hinta on noin 700, joten hinta saattaa pudota Black Fridayn aikana. S10 -sarjan puhelimista Galaxy S10e on ollut jo useasti tarjouksessa, joten se saattaa olla myös nytkin tarjouksessa. Samsungin keskitason puhelimista on nähty jonkin verran tarjouksia Black Fridayn aikana, joten on mahdollista, että myös tänä vuonna nähdään tarjouksia esimerkiksi Galaxy A40 ja Galaxy A50 -puhelimista.Yksi viime vuoden suurimmista alennuksista nähtiin Huawei P20 Pro 128GB kohdalla, jonka hinta putosi 749 eurosta 499 euroon. Tällä hetkellä Huawei P30 hinta on 499 euroa ja Huawei P30 Pron hinta on 699 euroa, joita mainostetaan esimerkiksi Gigantilla Black Friday -ennakkotarjouksina. On mahdollista, että näiden hinnat putoavat. Myös halvemman hintaluokan Huawei ja Honor puhelimista voidaan olettaa jonkin verran tarjouksia Black Fridayn aikana.

Applen iPhone 8:n hinta putosi mukavasti Black Friday 2018 aikana. iPhone 8 hinta on tällä hetkellä 449 euroa ja on mahdollista, että sen hinta putoaa myös nyt. Nähdäänkö muista Applen puhelimista tarjouksia? Saattaa olla. Oma veikkaus löytyy iPhone XR:n kohdalta, jota myydään tällä hetkellä 679 euron hinnalla.

OnePlussan puhelimet eivät ole yleensä tarjouksessa Black Fridayn aikana, joten tämän perusteella tämän vuoden OnePlussan 7 -sarjan tarjouksia tuskin on luvassa. On kuitenkin mahdollista, että esimerkiksi OnePlus 7 on tarjouksessa Black Fridayn aikana, sillä puhelin on ollut jo kerran aikaisemmin tarjouksessa.

Muista valmistajista yksi mahdollisuus tarjousten kohdalla on Nokia. On mahdollista, että tarjouksia nähdään halvemmista Nokia-puhelimista, kuten Nokia 2.2, Nokia 3.2 ja Nokia 4.2.

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet


Älykelloja ja aktiivisuusrannekkeita myydään nykyään hyvään tahtiin ja ne ovat ehkäpä yksi tulevan joulun suosituimmista lahjoista.

Todennäköisesti joitakin tarjouksia tullaan näkemään älykelloista. Yksi mahdollisuus löytyy esimerkiksi Huawei Watch GT2 kohdalta.Kannattaa laittaa seurantaan:


On hyvin todennäköistä, että viimeiset kappaleet Apple Watch Series 4 -älykelloista myydään pois varastoista alennettuun hintaan.

Tietokoneen oheislaitteet ja komponentit


Jos olet etsimässä uutta näppäimistöä tietokoneen kaveriksi, niin joudut pettymään, sillä yleisesti kovinkaan hyviä tarjouksia ei ole nähty Black Fridayn aikoina. Sama homma myös hiirien kohdalla.

Näytönohjaimista ei juurikaan ole tarjouksia nähty Black Fridayn aikoina, mutta esimerkiksi emolevyjen kohdalla muutamia tarjouksia löytyi:


Tietokoneen näytöt on yksi mahdollinen tuoteryhmä, josta tullaan näkemään hyviä tarjouksia.

Kuulokkeet


Erilaisia kuulokkeita tulee todennäköisesti olemaan tarjouksessa. Myös viime vuonna näitä nähtiin aika paljon. Esimerkkinä HyperX Cloud Flight -pelikuulokkeet, jonka hinta laski 159 eurosta 99 euroon.Viime vuonna yksi suosituimmista tuotteista oli Applen AirPods -kuulokkeet, joita myytiin 99 eurolla. Täysin langattomien määrä markkinoilla on kasvanut huomattavasti viimeisten vuosien aikana, joten todennäköisesti näitä nähdään tarjouksessa Black Fridayn aikana.

Kannattaa laittaa nämä kuulokkeet seurantaan:


Konsolit


Sony PlayStation 4 Pro 1TB on yleisesti ollut yksi suosituimmista tuotteista Black Fridayn aikana, sillä sen hinta on pudonnut sekä 2017 että 2018 aikana. PS4 Pro 1TB hinta on normaalisti sellainen 400 euroa, joten hinta todennäköisesti putoaa 349 euroon tai alemmas. Tätä konsolia myytiin hiljattain 319 eurolla, josta kerroimme päivän diilin muodossa.

Mielenkiintoinen seurattava tuote on Nintendo Switch Lite, joka ei vielä ole ehtinyt tarjouksessa olla. Sen hinta on pysynyt aika tasaisesti noin 219 eurossa.

Playstation Classic on myös sellainen tuote, jonka hinta voi laskea.Black Friday -tarjouksien seuraaminen?


Seuraamme AfterDawnin sivuilla Black Fridayn tarjouksia, joten täällä kannattaa välillä käydä pyörähtämässä.

Vaihtoehtoisesti voit katsoa kaikki Black Fridayn tarjoukset Hintaopas hintavertailupalvelun Black Friday -teemasivulta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto