AfterDawn: IT-alan uutiset

Uusi suoratoistopalvelu tulossa täysin puskista – Siitä on tulossa Spotifyta edullisempi

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 18.11.2019 17:47

Uusi suoratoistopalvelu tulossa täysin puskista – Siitä on tulossa Spotifyta edullisempi

Musiikin suoratoistomarkkinoille voidaan saada uutta verta hyvinkin pian, sillä Financial Timesin mukaan huippusuositun TikTok-sovelluksen taustalla häärivä kiinalaisyhtiö ByteDance käy neuvotteluita levy-yhtiöiden kanssa maailmanlaajuisten lisenssien hankkimiseksi. Tähtäimenä on oman suoratoistopalvelun lanseeraaminen.
Financial Timesin mukaan ByteDance haluaisi julkaista suoratoistopalvelunsa jo ensi kuussa, mutta alkuvaiheessa sen tähtäimessä ovat kehittyvät taloudet. Ensimmäisessä vaiheessa palvelu tuotaisiin Brasiliaan ja Intiaan. Mikäli tulokset ovat hyviä, niin tämän jälkeen ByteDance olisi valmis laajenemaan Yhdysvaltoihin. On ehkä sanomattakin selvää, että suoratoistopalvelun lanseerauksessa tultaisiin hyödyntämään TikTokin keräämää massiivista käyttäjäkuntaa.

TikTokilla on Yhdysvalloissa yli 80 miljoonaa käyttäjää, minkä voimin ByteDance voi saada musiikkipalvelulleen huomattavan markkinaosuuden nopealla aikataululla. Maailmanlaajuisesti TikTokin sovellusta on ladattu yli miljardi kertaa.
ByteDancen tavoitteena on, että suoratoistopalvelu olisi edullisempi kuin alalla jo vakiintunut 9,99 dollaria.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto