Microsoftin xCloud-pilvipelialusta tulee Eurooppaan ensi vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 15.11.2019 05:58

Microsoftin xCloud-pilvipelialusta tulee Eurooppaan ensi vuonna Microsoft aikoo julkaista xCloud-pilvipelipalvelun Yhdysvalloissa vuoden 2020 aikana. Aikataulu tuskin tulee kovin monelle yllätyksenä, mutta samaan syssyyn ohjelmistojätti lupasi käynnistää palvelun testaamisen Kanadassa, Intiassa, Japanissa ja Länsi-Euroopassa.
Toivoa sopii, että Suomi sisältyy Microsoftin käsitykseen Länsi-Euroopasta. Testausvaihe tuskin kestää kovinkaan pitkään ellei mitään isoja ongelmia ilmene, joten lienee mahdollista että palvelun myös lanseerataan Euroopassa ensi vuoden aikana.

xCloud-pilvipelipalvelun avulla Xboxille kehitettyjä konsolipelejä pystyy pelaamaan laitteella kuin laitteella, kunhan siitä löytyy sopiva ohjauslaite sekä tarpeeksi nopea verkkoyhteys. Microsoftin strategiana onkin yrittää valloittaa mobiilipelimarkkinat suoratoistopalvelun kautta. Palvelu toimii ainakin aluksi lähinnä Androidilla ja PC:llä. iOS-tuen puuttuminen liittynee App Storen sääntöihin.Hintatietoja Microsoft ei ole vielä paljastanut, mutta ne täsmentyvät kun Yhdysvaltojen lanseeraus lähestyy.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto