AfterDawn: IT-alan uutiset

IL: Netflixin haastaja Disney+ saapuu Suomeen alkuvuodesta 2020

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 13.11.2019 14:24

IL: Netflixin haastaja Disney+ saapuu Suomeen alkuvuodesta 2020

Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Hollannissa eilen julkaistu Disney+-palvelu on monen alaa seuraavan mielestä Netflixin pahin uhkaaja verkkovideoiden markkinoilla. Palvelu paketoi yhteen sekä Disneyn oman, valtavan sisältöarsenaalin, että myös Disneyn ostamien yhtiöiden sisällöt, kuten mm. Simpsonit sekä Marvelin elokuvat.
Huikean sisältökattauksen lisäksi Disney+ on lähtenyt taklaamaan Netflixiä myös hinnalla, sillä palvelu maksaa Yhdysvalloissa ainoastaan 6,99 dollaria kuukaudessa. Hollannissa palvelu maksaa 7 euroa kuukaudessa tai vuosimaksulla maksettaessa 70 euroa vuodessa.

Nyt Iltalehti on saanut Disneyltä vahvistuksen siitä, että palvelu rantautuu myös Suomeen ja on odotettavissa "kevään 2020 aikana". Disney on jo aiemmin ilmoittanut palvelun laajentuvan useisiin Euroopan maihin maaliskuun 2020 lopulla, joten onkin oletettavaa, että Suomen palvelu pyritään avaamaan samoihin aikoihin.
Disney+ sisältää Yhdysvalloissa mm. vuoren Disneyn klassikkoelokuvia, Star Wars-elokuvat, kaikki Simpsoneiden jaksot, Marvelin elokuvia ja sarjoja, National Geographicin luontodokumentteja, Pixarin elokuvia sekä Disney+:aa varten erikseen luotuja sarjoja.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Suomi Disney Disney+
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto