Singles Day on tänään – Täältä löydät Suomen parhaimmat tarjoukset

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 11.11.2019 06:20

Singles Day on tänään – Täältä löydät Suomen parhaimmat tarjoukset Kiinalainen sinkkujen päivä on tuotu Suomeenkin vauhdittamaan joulusesongin myyntiä. Vuosittain 11. marraskuuta järjestettävä ostospäivä on vuoden suurin kulutusjuhlapäivä Kiinassa ja sitä kautta koko maailmassa. Ostosten arvolla mitattuna se on esimerkiksi huomattavasti suurempi kuin Yhdysvaltojen Black Friday.
Suomen Singles' Day -tarjoukset löydät varsin näppärästi Hintaopas.fi:n teemasivulta. Tarjouksia on napattu kaikista palvelussa mukana olleista verkkokaupoista, joten alennettuja hintoja löytyy niin keittiöveitsistä kuin sähkötyökaluista ja tietokoneistakin.

Itseään kiinnostavat laitteet voi kuitenkin suodattaa näkyviin teemasivun asetusten avulla, joten kaikkia tarjouksia ei tarvitse kahlata läpi.

Näin marraskuussa kannattaa olla varsin tarkkana miten ja milloin joululahjat tulee ostaneeksi. Verkkokaupat kun eivät välttämättä laita heti parhaita tarjouksiaan tiskiin. Toisaalta jos tarvetta on jollekin laitteelle, niin parempaa tarjousta ei välttämättä kannata jäädä odottamaan, koska todennäköisesti silloin jää kokonaan ilman.Suomen Singles' Day -tarjoukset


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto