Netflix häviää vanhoista televisioista – Nämä kirjaimet paljastavat hylkääkö Netflix sinut

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 9.11.2019 09:09

Netflix häviää vanhoista televisioista – Nämä kirjaimet paljastavat hylkääkö Netflix sinut Netflix pudotti pommin tällä viikolla paljastamalla, että se on päättämässä ohjelmistotuen Samsungin vanhoilta älytelevisioilta. Netflix aikoo varoittaa asiasta tilaajiaan, mikäli he käyttävät laitetta, josta tuki päättyy 1. joulukuuta.
Voit myös itse selvittää onko Netflix hylkäämässä tuen sinun televisioltasi. Samsungin televisioiden mallinimet näyttävät melkoiselta numero- ja kirjainsotkulta, mutta nimeämistyylissä on oma logiikkansa. Kirjaimilla ja numeroilla on oma tarkoituksensa, sattumanvaraisesti niitä ei ole nimeen laitettu.

Netflix-tuen päättyminen koskee käytännössä niitä Samsungin älytelevisioita, joiden tuumakokoa merkkaavien numeroiden perässä on kirjain C tai D. Kirjain C tarkoittaa sitä, että televisio on vuoden 2010 malli. D-kirjain merkitsee vuorostaan sitä, että televisio on vuoden 2011 mallistoa. Tuki päättyy juuri Samsungin vuosien 2010 ja 2011 televisioilta.Esimerkiksi Samsungin television UE46D6207 mallinimestä voidaan päätellä, että se perustuu LED-tekniikkaan (U) ja se on eurooppalainen malli (E). Numero 46 tarkoittaa näyttöpaneelin kokoa (46 tuumaa) ja D-kirjain merkitsee siis sitä, että televisio on vuoden 2011 mallistosta. Nimen lopussa oleva nelinumeroinen luku kertoo mihin sarjaan televisio sijoittuu (tässä tapauksessa kyseessä on 6000-sarjan televisio).

Televisiosi mallinimen löydät television takapuolelta. Vaihtoehtoisesti voit etsiä nimeä television asetus-sovelluksen kautta.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? (22.11.2019 13:13)
Star Wars -sarja Mandalorian on saatavilla ainoastaan Disney+ -palvelusta - ja Disney+ -palvelua ei saa kuin muutamaan maahan. Joten piratismi rehottaa.
Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen (22.11.2019 10:10)
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, ....
Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....

Uutisarkisto