AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix häviää vanhoista televisioista – Nämä kirjaimet paljastavat hylkääkö Netflix sinut

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 9.11.2019 09:09

Netflix häviää vanhoista televisioista – Nämä kirjaimet paljastavat hylkääkö Netflix sinut Netflix pudotti pommin tällä viikolla paljastamalla, että se on päättämässä ohjelmistotuen Samsungin vanhoilta älytelevisioilta. Netflix aikoo varoittaa asiasta tilaajiaan, mikäli he käyttävät laitetta, josta tuki päättyy 1. joulukuuta.
Voit myös itse selvittää onko Netflix hylkäämässä tuen sinun televisioltasi. Samsungin televisioiden mallinimet näyttävät melkoiselta numero- ja kirjainsotkulta, mutta nimeämistyylissä on oma logiikkansa. Kirjaimilla ja numeroilla on oma tarkoituksensa, sattumanvaraisesti niitä ei ole nimeen laitettu.

Netflix-tuen päättyminen koskee käytännössä niitä Samsungin älytelevisioita, joiden tuumakokoa merkkaavien numeroiden perässä on kirjain C tai D. Kirjain C tarkoittaa sitä, että televisio on vuoden 2010 malli. D-kirjain merkitsee vuorostaan sitä, että televisio on vuoden 2011 mallistoa. Tuki päättyy juuri Samsungin vuosien 2010 ja 2011 televisioilta.
Esimerkiksi Samsungin television UE46D6207 mallinimestä voidaan päätellä, että se perustuu LED-tekniikkaan (U) ja se on eurooppalainen malli (E). Numero 46 tarkoittaa näyttöpaneelin kokoa (46 tuumaa) ja D-kirjain merkitsee siis sitä, että televisio on vuoden 2011 mallistosta. Nimen lopussa oleva nelinumeroinen luku kertoo mihin sarjaan televisio sijoittuu (tässä tapauksessa kyseessä on 6000-sarjan televisio).

Televisiosi mallinimen löydät television takapuolelta. Vaihtoehtoisesti voit etsiä nimeä television asetus-sovelluksen kautta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto