Muistatko Nokian televisiot? Ne tekevät nyt paluun

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.11.2019 18:14 Kommentteja (4)

Muistatko Nokian televisiot? Ne tekevät nyt paluun Yhdestä jos toisesta suomalaisesta kotitaloudesta on saattanut löytyä Nokia-merkkisiä televisioita, mutta sellaisia ei ole enää valmistettu enää vuosiin. Tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos, sillä Nokian merkillä aletaan ehkä jälleen valmistamaan televisiota.
Tällä kertaa ei ole kyse isoista kuvaputkitelevisioista, vaan moderneista älytelevisioista. Valitettavasti näitä helmiä ei ole kuitenkaan tulossa suomalaisten saataville, vaan Nokian televisioiden lanseerausmarkkinana toimii Intia. Laajemmin näitä televisioita ei ehkä myydä hetkeen, sillä Nokian televisioiden taustalla häärii intialainen verkkokauppajätti Flipkart.

Global Icons kertoi syyskuussa auttavansa Nokiaa brändilisensoinnissa ja etsivän Nokialle sopivia yhteistyökumppaneita. Nokian brändiä hyödyntää jo älypuhelimissa suomalainen HMD Global. Nokia on linjannut aiemmin, että se on hyvin tarkka siitä kenelle brändiä lisensoidaan.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

4 kommenttia

17.11.2019 20:02

Lainaus:
Nokia on linjannut aiemmin, että se on hyvin tarkka siitä kenelle brändiä lisensoidaan.

Aika kehnoissa kantimissa vaikuttaa Nokia olevan, jos tuotemerkkiä aletaan "kuluttaa" television kaltaisen bulkkilaitteen valmistuksessa. Varsinkin kun näille perinteisille laatumerkeille käy yleensä niin, että ne lisensoidaan alan huonoimmille toimijoille.

28.11.2019 13:11

Mulla oli Nokian putkitöllö joskus ja se oli mystinen vekotin. Oli melkein vuosikymmenen käytössä ja se noudatti aina samaa kaavaa: syyskuusta toukokuuhun se toimi normaalisti, mutta toukokuusta syyskuuhun se pätki virtaa niin että se joko vain sammui tai sitten kuului kummallinen tupsahdus kun se sammui. Pari kertaa kävi huollossakin eikä selvyyttä tullut miksi se niin tekee, vaikka aina löytyi jotain vaihdettavia osia.

38.11.2019 17:02

Tulipa tuplat

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.11.2019 @ 17:06

48.11.2019 17:02

Nokian telkut taisi aikoinaan tulla Salosta samasta tehtaasta josta Salorat ja Finluxitkin. Jotenkin tulee vanhoja muistellessa tunne että oliko ennen paremmin. Nykyään Salossa ei taida olla juurikaan mitään...

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? (22.11.2019 13:13)
Star Wars -sarja Mandalorian on saatavilla ainoastaan Disney+ -palvelusta - ja Disney+ -palvelua ei saa kuin muutamaan maahan. Joten piratismi rehottaa.
Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen (22.11.2019 10:10)
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, ....
Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....

Uutisarkisto