Muistatko Nokian televisiot? Ne tekevät nyt paluun

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.11.2019 18:14 Kommentteja (4)

Muistatko Nokian televisiot? Ne tekevät nyt paluun Yhdestä jos toisesta suomalaisesta kotitaloudesta on saattanut löytyä Nokia-merkkisiä televisioita, mutta sellaisia ei ole enää valmistettu enää vuosiin. Tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos, sillä Nokian merkillä aletaan ehkä jälleen valmistamaan televisiota.
Tällä kertaa ei ole kyse isoista kuvaputkitelevisioista, vaan moderneista älytelevisioista. Valitettavasti näitä helmiä ei ole kuitenkaan tulossa suomalaisten saataville, vaan Nokian televisioiden lanseerausmarkkinana toimii Intia. Laajemmin näitä televisioita ei ehkä myydä hetkeen, sillä Nokian televisioiden taustalla häärii intialainen verkkokauppajätti Flipkart.

Global Icons kertoi syyskuussa auttavansa Nokiaa brändilisensoinnissa ja etsivän Nokialle sopivia yhteistyökumppaneita. Nokian brändiä hyödyntää jo älypuhelimissa suomalainen HMD Global. Nokia on linjannut aiemmin, että se on hyvin tarkka siitä kenelle brändiä lisensoidaan.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

17.11.2019 20:02

Lainaus:
Nokia on linjannut aiemmin, että se on hyvin tarkka siitä kenelle brändiä lisensoidaan.

Aika kehnoissa kantimissa vaikuttaa Nokia olevan, jos tuotemerkkiä aletaan "kuluttaa" television kaltaisen bulkkilaitteen valmistuksessa. Varsinkin kun näille perinteisille laatumerkeille käy yleensä niin, että ne lisensoidaan alan huonoimmille toimijoille.

28.11.2019 13:11

Mulla oli Nokian putkitöllö joskus ja se oli mystinen vekotin. Oli melkein vuosikymmenen käytössä ja se noudatti aina samaa kaavaa: syyskuusta toukokuuhun se toimi normaalisti, mutta toukokuusta syyskuuhun se pätki virtaa niin että se joko vain sammui tai sitten kuului kummallinen tupsahdus kun se sammui. Pari kertaa kävi huollossakin eikä selvyyttä tullut miksi se niin tekee, vaikka aina löytyi jotain vaihdettavia osia.

38.11.2019 17:02

Tulipa tuplat

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.11.2019 @ 17:06

48.11.2019 17:02

Nokian telkut taisi aikoinaan tulla Salosta samasta tehtaasta josta Salorat ja Finluxitkin. Jotenkin tulee vanhoja muistellessa tunne että oliko ennen paremmin. Nykyään Salossa ei taida olla juurikaan mitään...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Motorola julkaisi jälleen edullisen puhelimen: Moto G8 Power Lite tarjoaa 5000 mAh akun alle 200 eurolla Motorola julkaisi jälleen edullisen puhelimen: Moto G8 Power Lite tarjoaa 5000 mAh akun alle 200 eurolla (3.4.2020 19:03)
Motorola on jälleen julkaissut uuden edullisen puhelimen. Tällä kertaa kyseessä on Moto G8 Power Lite, jonka kohokohtana on massiivinen 5000 mAh akku 179 euron suositushinnalla. Laitteen myynti ....
Miten korona vaikutti suomalaisiin? Kotona olemisen suosio kasvoi alle 10 prosenttia Miten korona vaikutti suomalaisiin? Kotona olemisen suosio kasvoi alle 10 prosenttia (3.4.2020 19:02)
Google kerää äärettömän paljon tietoa länsimaalaisista, joten ei pitäisi olla kovin suuri yllätys että yhtiöllä on myös tarkka tilannekuva siitä, kuinka eri paikoissa on reagoitu voimaan tulleisiin ....
Päivän diili: Honor Band 5 aktiivisuusranneke vain 29 euroa (säästä 10 euroa) Päivän diili: Honor Band 5 aktiivisuusranneke vain 29 euroa (säästä 10 euroa) (3.4.2020 16:39)
Näinä aikoina, kun kuntosalit ja muut yleiset liikuntapaikat ovat suljettu, on hyvä muistaa ylläpitää omaa terveyttään ulkoilemalla. Kävely ja juokseminen ovat tällä hetkellä hyviä vaihtoehtoja. ....
Tässä kaikki palaavat Netflix-sarjat: Ricky Gervaisin After Life, Nailed It!, Money Heist... Tässä kaikki palaavat Netflix-sarjat: Ricky Gervaisin After Life, Nailed It!, Money Heist... (3.4.2020 14:25)
Netflixiin saapuu huhtikuussa yli 20 uutta Originals-televisiosarjaa ja vielä enemmän uusia elokuvia tai stand-up-spesiaaleja, mutta tulossa on tietysti myös palaavia Netflixin alkuperäissarjoja, ....
Facebookin pitkään kaivattu Messenger-sovellus julkaistiin Windowsille ja Macille Facebookin pitkään kaivattu Messenger-sovellus julkaistiin Windowsille ja Macille (3.4.2020 05:40)
Koronaviruspandemian takia kaikille viestintäsovelluksille on nyt kova kysyntä joten Facebook on päättänyt myös hyödyntää tilaisuuden julkaisemalla vanhasta tutusta Messenger-sovelluksessa desktop-sovellukset ....

Uutisarkisto