AfterDawn: IT-alan uutiset

Historiallinen julkaisu – Adobe julkaisi Photoshopin iPadille

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 4.11.2019 18:27

Historiallinen julkaisu – Adobe julkaisi Photoshopin iPadille Grafiikkaeditoinnin mestari Adobe on julkaissut lupaustensa mukaisesti Photoshopin iPadille. Ohjelmisto on saatavilla App Storesta viidennen sukupolven iPadistä ja iPad mini 4:stä lähtien.
Nyt julkaistu Photoshop-sovellus sisältää kaikki Photoshopin Windows-version keskeisimmät ominaisuudet PSD-editoinnista kontekstitietoiseen täyttöön sekä vanhoihin tuttuihin työkaluihin. Tuotelupauksen mukaan iPad-sovelluksen pitäisi olla ominaisuuksiltaan samalla tasolla kuin oikea Photoshop, mutta käytännössä tähän ei aivan vielä ylletä. Adobe aikoo kuitenkin täydentää puuttuvia ominisuuksia lähitulevaisuudessa.

Adobe aikoo ainakin parantaa sivellintyökalujen, maskien ja älykkäiden kohteiden valinnan toimivuutta.

Ensi vuoden loppuun mennessä Adobe aikoo julkaista samankaltaisen sovelluksen iPadille Illustratorista. Näin grafiikka-alan ammattilaiset voivat työskennellä tiedostojen parissa niin toimistossa kuin liikkeelläkin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto