Apple kehittää laaja Apple-tilausta – Saat iPhonen ja kaikki palvelut yhdellä maksulla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 31.10.2019 06:12

Apple kehittää laaja Apple-tilausta – Saat iPhonen ja kaikki palvelut yhdellä maksulla Sijoittajien keskuudessa on virinnyt toiveita siitä, että Apple siirtyisi laitemyynnissä tilauspohjoiseen liiketoimintamalliin, koska tällöin esimerkiksi iPhonien tuottamaan liikevaihtoon saataisiin enemmän ennustettavuutta.
Applellakin lienee haluja tähän, sillä sitä kautta yhtiö voisi saada itselleen enemmän liikevaihtoa ja ihmiset päivittämään tasaisemmin ja useammin uusimpaan iPhone-malliin. Yhtiön osavuosituloksen julkistamisen yhteydessä Tim Cook totesi, että Apple on itse asiassa kehittämässä uusia tapoja hankkia iPhone kuukausimaksullisesti.

Tällä hetkellä iPhonen voi hankkia käytännössä osamaksulla, jossa laitteen hankintahintaa lyhennetään kuukausittain. Lisäksi Apple tarjoaa omaa iPhone Upgrade Program -hankintaohjelmaa, jossa uuteen iPhoneen voi päivittää 12 kuukauden välein. Apple voisi kuitenkin tulevaisuudessa yhdistää iPhonen hankinnan Apple TV+:n, Apple Musicin ja muiden palveluiden yhteyteen. Kiinteällä kuukausimaksulla voisi saada puhelimen ja kaikki Applen palvelut.Ehkä Apple-tilauksen voi vielä hankkia vielä Apple Card -luottokortilla, jolloin Apple varmistaa saavansa rahasi jokaisessa vaiheessa itselleen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Microsoft nappasi Applen entisen modeemipomon HoloLens-kehitykseen Microsoft nappasi Applen entisen modeemipomon HoloLens-kehitykseen (7.4.2020 06:11)
Microsoft on palkannut omaan laitekehitystiimiinsä Applen entisen modeemipomon. Ruben Caballeron tehtävänkuvaan kuuluu Microsoftilla esimerkiksi HoloLens-laseihin liittyvät tuotekehitystehtävät. ....
Koronavirus antaa pelialalle nostetta – Myynti lähtenyt nousu-uralle Koronavirus antaa pelialalle nostetta – Myynti lähtenyt nousu-uralle (7.4.2020 05:51)
Koronaviruksen pelätään aiheuttavan maailmanlaajuista tuhoa julkisiin talouksiin, mutta videopeliteollisuuteen se ei näyttäisi tekevän lainkaan hallaa. Pikemminkin päinvastoin, sillä CNBC:n ....
Foxconn sai syöksykierteen katkaistua – Tuotannon palautuminen näkyy jo liikevaihdossa Foxconn sai syöksykierteen katkaistua – Tuotannon palautuminen näkyy jo liikevaihdossa (6.4.2020 19:07)
Elektroniikkavalmistaja Foxconnin liikevaihdon kehitys on tarkkailun alla, sillä maailman suurimpana elektroniikan kokoonpanijana sen liiketoiminnan kehitys kertoo jotakin mihin suuntaan teollisuus ....
YouTube poistaa 5G:n koronvirukseen yhdistävät salaliittoteoriat YouTube poistaa 5G:n koronvirukseen yhdistävät salaliittoteoriat (6.4.2020 18:19)
YouTube joutuu puntaroimaan jatkuvasti millaista sisältöä se sallii palvelussaan ja millaista ei. Laittomasti palveluun lisätty sisältö sekä sisällöltään selvästi lakia rikkovat videot ovat ....
Viikon suosituimmat EI-korona -uutiset: Bensaa niin halvalla, että viranomaiset puuttuivat peliin, Australiasta löytyi hurjan näköinen hämähäkkilaji, ... Viikon suosituimmat EI-korona -uutiset: Bensaa niin halvalla, että viranomaiset puuttuivat peliin, Australiasta löytyi hurjan näköinen hämähäkkilaji, ... (6.4.2020 17:00)
Kuten jo aiemminkin, koetimme koostaa nippuun viime viikon luetuimmat uutiset HIGH.FI -uutispalvelustamme, jotka eivät koskeneet millään tavalla meneillä olevaa koronaviruspandemiaa. Pienen ....

Uutisarkisto