AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple TV julkaistiin Amazonin laitteille

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 24.10.2019 18:36

Apple TV julkaistiin Amazonin laitteille Apple starttasi tämän vuoden isolla yllätyksellä. Hyvin suljetusta ekosysteemistään tunnettu yhtiö alkoi avata omaa viihdetarjontaansa avamaalla iTunesin Samsungin, LG:n ja muiden isojen TV-merkkien käyttöön. Nyt Apple tuo Apple TV -sovelluksensa tarjolle Amazonin laitteisiin.
Ensimmäiseksi Apple TV -sovellus julkaistiin Amazonin Fire Stick 4K -medialaitteeseen ja sen vanhempaan HD-versioon. Sovellus on tulossa myös Amazon Fire TV Cubelle ja kolmannen sukupolven Fire TV:lle hieman myöhemmin. Viime viikolla Apple julkaisi TV-sovelluksensa Pohjois-Amerikassa hyvin suositulle Roku-medialaitteelle.

Syy Applen panostuksille on varsin itsekäs, sillä yhtiön Apple TV+ -suoratoistopalvelu julkaistaan aivan pian. Yhtiö siis kokee, että on sen edun mukaista, että TV+:n tilaajaksi pääsee riippumatta siitä, mikä laite hänellä on käytössä. TV+-palvelu käynnistyy marraskuun 1. päivä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto