AfterDawn: IT-alan uutiset

PlayStation 4 -pelit nyt kovassa alennuksessa – Älä ohita Halloween-alea

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.10.2019 18:11

PlayStation 4 -pelit nyt kovassa alennuksessa – Älä ohita Halloween-alea

Halloween on alkanut vakiinnuttaa asemaansa Suomessa ainakin jonkinlaisena kulutusjuhlapäivänä, mikä on hyvä juttu ainakin tarjousten näkökulmasta. Esimerkiksi Sony tarjoaa pelejään PlayStation Store -verkkokaupan kautta alennettuun hintaan.
Tarjouksessa ovat nyt kauhua ja räiskintää tarjoavat pelit. Esimerkiksi Resident Evil 2 ja Metro Exodus ovat nyt 50 prosentin alennuksessa. Call of Duty: Black Ops III - Zombies Chronicles Deluxe -paketti on vuorostaan 60 prosentin alennuksessa. DayZ- ja Devil May Cry 5 -peleissä hinta on myös laskenut hyvin.

Kaikki tarjouksessa olevat peli löydät täältä. Tarjoukset päättyvät marraskuun ensimmäisenä päivänä, joten miettimisaikaa on vielä jäljellä.

Steamin Halloween-ale alkaa näillä näkymin vasta lokakuun 28. päivänä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto