Jaatko Netflixin muiden kanssa? Ei hätää, vaikka yhtiö etsii ratkaisuja pulmaan

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 21.10.2019 21:04 Kommentteja (1)

Jaatko Netflixin muiden kanssa? Ei hätää, vaikka yhtiö etsii ratkaisuja pulmaan Yhtä kauan kuin Netflix on ollut merkittävä suoratoistopalvelu, ovat käyttäjät jakaneet palvelun kirjautumistietoja perheen tai kaveripiirin välillä. Netflixiä asia ei ole liiemmin kiristänyt, ja sitä on muutamia vuosia sitten kutsuttu toimitusjohtajan äänellä positiiviseksi asiaksi.
Enää Reed Hastings tuskin vastaavaa päästäisi ilmoille, sillä paine kuukausihinnan nostamiseen on kasvanut sisältökulujen kasvun ja uusien, entistä kovempien kilpailijoiden myötä.

Viimeisimmässä neljännestuloksen yhteydessä tehdyssä haastattelussa kysyttiinkin johtoportaan mielipidettä Netflix-tilien jakamisesta. Hastingsin vuoden 2016 kaltaista ulostuloa ei tullutkaan, mutta eipä yhtiöllä vaikuta olevan kovin suuri kiirus rajaamaan jakamista.

Tuotepomo Greg Peters vastasi kyselyyn, että yhtiössä jatketaan ilmiön seuraamista ja pyritään etsimään kuluttajaystävällisiä ratkaisuja, joilla tilannetta voidaan rajata ulos. Hätää ei kuitenkaan ole, mikäli käytät toisen maksamaa Netflixiä tai jaat omaasi, sillä samaan hengenvetoon Peters vahvisti, ettei mitään suuria suunnitelmia ole julkaista mitään toimia tässä vaiheessa.Netflix onnistui kolmannella neljänneksellä saavuttamaan mukavan tilaajakasvun, vaikka sillä oli juuri takana vaikea neljännes, jossa ensimmäistä kertaa menetettiin asiakkaita Yhdysvalloissa. Talouslukemissa liikevaihto oli odotetusti noin 5,24 miljardia, jossa kasvua edellisvuoteen 31 prosenttia.


Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

122.10.2019 07:47

Netflix on määrännyt maksimi määrän kellä voi olla sovellus käytössä.
Minäkin maksan sitä suurinta maksua että 6 henkinen perheeni voi katsoa 4 yhtäaikaa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? (22.11.2019 13:13)
Star Wars -sarja Mandalorian on saatavilla ainoastaan Disney+ -palvelusta - ja Disney+ -palvelua ei saa kuin muutamaan maahan. Joten piratismi rehottaa.
Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen (22.11.2019 10:10)
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, ....
Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....

Uutisarkisto