Donald Trumpista tuli Twitch-striimaaja, kanavalla vain yksi video

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 11.10.2019 22:02

Donald Trumpista tuli Twitch-striimaaja, kanavalla vain yksi video Donald Trumpin kampanja Yhdysvaltain presidentin vaaleihin 2020 on saanut erikoisen käänteen. Nykyisen POTUSin kyseessä olessa käänteitä tietysti on riittänyt, mutta kukapa olisi odottanut, että Trump liittyy Twitchiin.
Erityisesti pelaajille suunnattu, mutta pikkuhiljaa myös muun yleisön suosion saavuttanut suoratoistopalvelu Twitch sisältää nyt siis virallisen DonaldTrump-kanavan, kertoo The Verge.

Kanavallaan Trump ei ainakaan vielä ole pelannut Call of Duty -pelejä kiroten vastapelaajia, vaan se on valjastettu kampanjointiin. Tällä hetkellä kanavan tallenteista löytyy ainoastaan yksi video, joka on kampanjapuhe Minneapoliksessa. Placeholderina kanavalla puolestaan mainostetaan kampanjan tekstiviestipalvelua sekä tulevaa Dallasin tapahtumaa Teksasissa.

Kirjoitushetkellä kanavalla on 52 716 seuraajaa ja käyttäjät ovat luoneet tusinoittain klippejä ensimmäisestä Twitch-esiintymisestä.Donald Trump on ollut aiemmin kovaääninen Amazonin ja erityisesti sen omistajan Jeff Bezosin osittain omistaman Washington Postin kriitikko.

Vaikka käänne onkin jokseenkin odottamaton, tai ainakin erikoinen, niin kyse ei ole edes ensimmäisestä Twitch-striimaajasta 2020 presidentin vaalien ehdokkaista. Demokraattien Bernie Sanders on rekisteröinyt jo aiemmin Twitch-tilinsä, ja lähettänyt jo kaikkiaan 63 videota. Seuraajia tosin ei ole hänellekään kertynyt vielä kuin n. 89 000.

Myös Sanders on kritisoinut Amazonia ja sen velkajärjestelyä. Ilmeisesti kummallakaan herralla ei ole kuitenkaan pahaa sanaa sanottavana Amazonin omistamasta Twitchistä.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Vuoden turhake on valittu – Onko iPhone sellainen? Vuoden turhake on valittu – Onko iPhone sellainen? (12.12.2019 17:37)
Suomen luonto on tuttuun tyyliin nimennyt vuoden päättymisen kunniaksi vuoden turhakkeen. Tällä kertaa kyse ei ollut yhdestä yksittäisestä tuotteesta, vaan se on pikemminkin kannanotto yritysten ....
2 kommenttia
Suomeen tuli uusi ilmainen kanava – Esittää musiikkia läpi vuorokauden Suomeen tuli uusi ilmainen kanava – Esittää musiikkia läpi vuorokauden (12.12.2019 17:18)
Uusi 1HD Music Television -kanava on aloittanut lähetykset Digitan antennitelevisioverkossa kanavapaikalla 28. Nimensä mukaisesti kanavalla esitetään nykyaikaista musiikkia videoiden muodossa ....
Google Chrome -selain ilmoittaa nyt vuotaneista salasanoista Google Chrome -selain ilmoittaa nyt vuotaneista salasanoista (12.12.2019 12:41)
Google on päivittänyt suosittua Chrome -selaintaan ja jatkaa samalla käyttäjän tietoturvan parantamista. Chrome 79 versio tuo mukanaan ominaisuuden, joka ilmoittaa automaattisesti, mikäli käyttäjätunnus ....
Mitä suomalaiset hakivat vuonna 2019? Tässä on lista Mitä suomalaiset hakivat vuonna 2019? Tässä on lista (12.12.2019 06:24)
Googlen suosituimpien hakusanojen listaukset jaksavat yllättää joka vuosi, mutta tänä vuonna lista oli melkoisen ennalta-arvattava. Vuoden isot tapahtumat maailmalla sekä ajankohtaiset uutiset ....
GameStop-peliketju häviää Suomesta – Kanta-asiakasedut kannattaa käyttää mahdollisimman pian GameStop-peliketju häviää Suomesta – Kanta-asiakasedut kannattaa käyttää mahdollisimman pian (12.12.2019 06:02)
Yhdysvaltalainen pelikauppaketju GameStop on ilmoittanut supistavansa myymäläverkostoaan ja tällä kertaa leikkaustoimet osuvat Pohjoismaihin. GameStopin päätöksen johdosta yhtiö lopettaa toimintansa ....
1 kommentti

Uutisarkisto