Donald Trumpista tuli Twitch-striimaaja, kanavalla vain yksi video

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 11.10.2019 22:02

Donald Trumpista tuli Twitch-striimaaja, kanavalla vain yksi video Donald Trumpin kampanja Yhdysvaltain presidentin vaaleihin 2020 on saanut erikoisen käänteen. Nykyisen POTUSin kyseessä olessa käänteitä tietysti on riittänyt, mutta kukapa olisi odottanut, että Trump liittyy Twitchiin.
Erityisesti pelaajille suunnattu, mutta pikkuhiljaa myös muun yleisön suosion saavuttanut suoratoistopalvelu Twitch sisältää nyt siis virallisen DonaldTrump-kanavan, kertoo The Verge.

Kanavallaan Trump ei ainakaan vielä ole pelannut Call of Duty -pelejä kiroten vastapelaajia, vaan se on valjastettu kampanjointiin. Tällä hetkellä kanavan tallenteista löytyy ainoastaan yksi video, joka on kampanjapuhe Minneapoliksessa. Placeholderina kanavalla puolestaan mainostetaan kampanjan tekstiviestipalvelua sekä tulevaa Dallasin tapahtumaa Teksasissa.

Kirjoitushetkellä kanavalla on 52 716 seuraajaa ja käyttäjät ovat luoneet tusinoittain klippejä ensimmäisestä Twitch-esiintymisestä.Donald Trump on ollut aiemmin kovaääninen Amazonin ja erityisesti sen omistajan Jeff Bezosin osittain omistaman Washington Postin kriitikko.

Vaikka käänne onkin jokseenkin odottamaton, tai ainakin erikoinen, niin kyse ei ole edes ensimmäisestä Twitch-striimaajasta 2020 presidentin vaalien ehdokkaista. Demokraattien Bernie Sanders on rekisteröinyt jo aiemmin Twitch-tilinsä, ja lähettänyt jo kaikkiaan 63 videota. Seuraajia tosin ei ole hänellekään kertynyt vielä kuin n. 89 000.

Myös Sanders on kritisoinut Amazonia ja sen velkajärjestelyä. Ilmeisesti kummallakaan herralla ei ole kuitenkaan pahaa sanaa sanottavana Amazonin omistamasta Twitchistä.


Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto