Sony luovutti – Facebook-tuki hävisi PlayStation 4:stä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 8.10.2019 05:28

Sony luovutti – Facebook-tuki hävisi PlayStation 4:stä PlayStation 4:n tukisivut vahvistavat tuoreeseen firmware 7.00-päivitykseen liittyneet huhut Facebook-tuen poistumisesta.
Facebook-tuki on poistunut PS4-järjestelmistä välittömästi eli tuki päättyi 7. lokakuuta. Käytännössä pelaaja ei voi enää jakaa pelaamiseensa ja voittoihinsa liittyvää toiminta yhteisöpalvelun kautta. Samalla on poistunut myös ystävien etsimiseen tarkoitettu hakupalvelu. PlayStation Networkin ja Facebookin välinen yhteys katkeaa myös, joten Facebookista tuodut profiilikuvat eivät näy palvelussa enää.

Uuden profiilikuvan voi lisätä palveluun ottamalla sellaisen PlayStation-mobiilisovelluksella tai PS4:n asetusten kautta ([Settings] > [Account Management] > [Account Information] > [Profile] > [Profile Picture]).

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto