AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony luovutti – Facebook-tuki hävisi PlayStation 4:stä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 8.10.2019 05:28

Sony luovutti – Facebook-tuki hävisi PlayStation 4:stä PlayStation 4:n tukisivut vahvistavat tuoreeseen firmware 7.00-päivitykseen liittyneet huhut Facebook-tuen poistumisesta.
Facebook-tuki on poistunut PS4-järjestelmistä välittömästi eli tuki päättyi 7. lokakuuta. Käytännössä pelaaja ei voi enää jakaa pelaamiseensa ja voittoihinsa liittyvää toiminta yhteisöpalvelun kautta. Samalla on poistunut myös ystävien etsimiseen tarkoitettu hakupalvelu. PlayStation Networkin ja Facebookin välinen yhteys katkeaa myös, joten Facebookista tuodut profiilikuvat eivät näy palvelussa enää.

Uuden profiilikuvan voi lisätä palveluun ottamalla sellaisen PlayStation-mobiilisovelluksella tai PS4:n asetusten kautta ([Settings] > [Account Management] > [Account Information] > [Profile] > [Profile Picture]).

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto