AfterDawn: IT-alan uutiset

Huippusuositun Red Dead Redemption 2 -pelin PC-julkaisun päivä paljastettiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 5.10.2019 14:42

Huippusuositun Red Dead Redemption 2 -pelin PC-julkaisun päivä paljastettiin Konsolilla suureen suosioon noussut Red Dead Redemption 2 -peli julkaistaan 5. marraskuuta PC:lle. Ennakkotilaus alkaa jo 9. lokakuuta. Mikäli pelin tilaa Rockstar Games Launcherin kautta ennakkoon, saa kylkiäisenä kaksi Rockstarin klassikkopeliä. Red Dead Redemption -pelisarja ei ole aiemmin ollut saatavilla PC:lle.
Rockstar yrittää houkutella Red Dead Redemption 2 -peliin liittyvän hypen avulla PC-pelaajia lataamaan koneelleen Rockstar Games Launcherin. Mikäli alustan lataa lokakuun 8. päivään mennessä, saa itselleen ilmaiseksi Grand Theft Auto: San Andreas -pelin. Kyseinen peli kuuluu myös ennakkotilaajan etuihin: pelaaja saa ilmiseksi kaksi seuraavista peleistä:
 • Grand Theft Auto III
 • Grand Theft Auto: Vice City
 • Grand Theft Auto: San Andreas
 • Bully: Scholarship Edition
 • L.A. Noire: The Complete Edition
 • Max Payne 3: The Complete Edition

Ennakkotilaajalla on myös mahdollisuus päivittää pelinsä ilmaiseksi Premium Edition -versioon. Samaan etuun kuuluu myös Special Edition- ja Ultimate Edition -versioiden 20 dollarin alennus. Ennakkotilaaja saa myös seuraavat edut:
 • Outlaw Survival Kit for Story Mode
 • War Horse for Story Mode
 • Treasure Map for Story Mode
 • Cash Bonus for Story Mode
 • 50 Gold Bars for Red Dead Online

Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle julkaistu Red Dead Redemption on tulossa marraskuussa myös Googlen Stadia-palveluun.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto