Huippusuositun Red Dead Redemption 2 -pelin PC-julkaisun päivä paljastettiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 5.10.2019 14:42

Huippusuositun Red Dead Redemption 2 -pelin PC-julkaisun päivä paljastettiin Konsolilla suureen suosioon noussut Red Dead Redemption 2 -peli julkaistaan 5. marraskuuta PC:lle. Ennakkotilaus alkaa jo 9. lokakuuta. Mikäli pelin tilaa Rockstar Games Launcherin kautta ennakkoon, saa kylkiäisenä kaksi Rockstarin klassikkopeliä. Red Dead Redemption -pelisarja ei ole aiemmin ollut saatavilla PC:lle.
Rockstar yrittää houkutella Red Dead Redemption 2 -peliin liittyvän hypen avulla PC-pelaajia lataamaan koneelleen Rockstar Games Launcherin. Mikäli alustan lataa lokakuun 8. päivään mennessä, saa itselleen ilmaiseksi Grand Theft Auto: San Andreas -pelin. Kyseinen peli kuuluu myös ennakkotilaajan etuihin: pelaaja saa ilmiseksi kaksi seuraavista peleistä:
 • Grand Theft Auto III
 • Grand Theft Auto: Vice City
 • Grand Theft Auto: San Andreas
 • Bully: Scholarship Edition
 • L.A. Noire: The Complete Edition
 • Max Payne 3: The Complete Edition

Ennakkotilaajalla on myös mahdollisuus päivittää pelinsä ilmaiseksi Premium Edition -versioon. Samaan etuun kuuluu myös Special Edition- ja Ultimate Edition -versioiden 20 dollarin alennus. Ennakkotilaaja saa myös seuraavat edut:
 • Outlaw Survival Kit for Story Mode
 • War Horse for Story Mode
 • Treasure Map for Story Mode
 • Cash Bonus for Story Mode
 • 50 Gold Bars for Red Dead Online

Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle julkaistu Red Dead Redemption on tulossa marraskuussa myös Googlen Stadia-palveluun.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto