Netflixin kaikki palaavat Original-sarjat lokakuussa: The Kominsky Method, Big Mouth, Haunted...

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 30.9.2019 15:22

Netflixin kaikki palaavat Original-sarjat lokakuussa: The Kominsky Method, Big Mouth, Haunted... Netflixin tuotanto lokakuussa on melkoisen maittavaa niin uusien Originals-elokuvien ja stand up -spesiaalien kuin uusien Originals-sarjojenkin suhteen.
Tulossa on tietysti myös uutta sisältöä aiemmin tuttuihin Netflix-sarjoihin. Niinpä käymme tässä läpi kaikki lokakuussa palaavat Originals-sarjat.

Muksuille tuttuja Netflix-sarjoja lokakuussa palaavissa ovat Carmen Sandiego toisella kaudella, Super Monsters kolmannella kaudella sekä Halloween-spesiaalilla Super Monsters: Vida's First Halloween, kapteeni Alkkarit palaa myös Halloween-spesiaalin voimin ohjelmassa The Spooky Tale of Captain Underpants Hack-a-ween, hevoshulluille tarjolle tulee Spirit Riding Free: Pony Tales kakkoskaudella. Aivan pienimmille on vielä YooHoo to the Rescuen toinen kausi sekä intialaissarjan Diwali-hindufestivaalia juhlistava Mighty Little Bheem: Diwali.Erityisesti teineille suunnattu ohjelmisto kasvaa puolestaan Greenhouse Academyn kolmannella kaudella, roomalaisteineistä kertovan Babyn, Insatiablen ja Creeped Out -antologiasarjan toisella kaudella. Anime-sarjoista palaa Kengan Ashura niin ikään toisella osallaan ja aikuisempaa amerikkalaisanimaatiota löytyy Big Mouthista, joka palaa kolmannella kaudella.

Dokumenttisarjoista uudet kaudet saadaan metsästämistä ja kokkaamista yhdistävässä ohjelmassa MeatEater (8. kausi), Flavorful Origins -sarjan Yunnan-ruokakultuuriin tutustuvassa kaudessa Flavorful Origins: Yunnan Cuisine sekä ravintoketjun ohjelmista kertovan Rottenin toisella kaudella.

Tuttua komiikkaakin on taas tarjolla. Legendaarisen Chuck Lorren (Two and a Half Men, The Big Bang Theory, jne.) luoma ja Michael Douglasin tähdittämä komedia The Kominsky Method, meksikolainen synkkä komedia The House of Flowers, ranskalaiskomedia The Hook Up Plan saavat jokainen toisen kauden.

Kauhureality Haunted pelottelee myös toisen kaudella ja brittidraama Peaky Blinders jatkuu viidennen kauden myötä.

Tulossa on myös uutta talk show -rintamalla, joskin My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman and Shah Rukh Khan ei ole vielä saanut julkaisupäivää.

Katsasta täältä vielä Netflixin lokakuun uudet Originals-sarjat sekä uudet Originals-elokuvat ja stand up -spesiaalit.

Tässä vielä kaikki lokakuussa Netflixiin palaavat Originals -sarjat:

Lokakuun 1.
Carmen Sandiego: Kausi 2Lokakuun 2.
Rotten: Kausi 2

Lokakuun 4.
Big Mouth: Kausi 3
Creeped Out: Kausi 2
Peaky Blinders: Kausi 5
Super Monsters: Kausi 3
Super Monsters: Vida's First Halloween

Lokakuun 8.
The Spooky Tales of Captain Underpants Hack-a-ween

Lokakuun 11.
Haunted: Kausi 2
Insatiable: Kausi 2
Plan Coeur: Kausi 2
YooHoo to the Rescue: Kausi 2

Lokakuun 18.
Baby: Kausi 2
The House of Flowers: Kausi 2
MeatEater: Kausi 8
Mighty Little Bheem: Diwali
Spirit Riding Free: Pony Tales: Kokoelma 2

Lokakuun 25.
Greenhouse Academy: Kausi 3
The Kominsky Method: Kausi 2

Lokakuun 30.
Flavorful Origins: Yunnan CuisineLokakuun 31.
Kengan Ashura: Osa II

Tulossa pian
My Next Guest with David Letterman and Shah Rukh Khan
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin (25.2.2020 18:39)
Pienen testirupeaman jälkeen Netflix on päättänyt ottaa maailmanlaajuisesti käyttöön uuden top 10 -listan, jossa kerrotaan paikallisen markkina-alueen katsotuimmat elokuvat tai sarjat kunakin päivänä. ....
Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen (25.2.2020 16:41)
Huawei on julkaissut taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen, joka on jatkoa Mate X:lle. Mate Xs:n näyttö kiertää kiinni ollessaan puhelimen ulkokuorta ja avattuna sen läpimitta on 8 tuumaa. ....
Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....
Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia (25.2.2020 06:19)
Huawein seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimet esitellään Pariisissa 26. maaliskuuta. Tuolloin lehdistötilaisuudessa kaiken kansan ihmeteltäväksi tulevat P40-sukupolven laitteet. Viime ....
Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit (25.2.2020 06:06)
Osuvista tuotelanseerausennustuksistaan hyvin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi tällä kertaa, että Applen ensimmäinen ARM-pohjaista suoritinta käyttävä Mac-tietokone tulisi markkinoille ....

Uutisarkisto