Lokakuun Netflixin Originals-elokuvat ja stand up -spesiaalit: Eddie Murphyä ja Meryl Streepiä

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 29.9.2019 15:34

Lokakuun Netflixin Originals-elokuvat ja stand up -spesiaalit: Eddie Murphyä ja Meryl Streepiä Netflix julkaisee lokakuussa peräti 21 uutta Originals-sarjaa, jotka listasimme jo eilen, mutta tulossa on myös valtaisasti uusia elokuvia ja stand up -spesiaaleja.
Itseasiassa tässä artikkelissa käsittelemme vielä isomman kasan uutuussisältöä.

Komediaa tarjoavat kansainvälisellä värillä meksikolaisnaisten puolisohausta kertova Ready to Mingle, vaimon valinnan edessä ortodoksiuskon kyseenalaistava sveitsiläiselokuva The Awakening of Motti Wolkenbruch, intialaiskomedia Upstarts ja terapiakoiran perässä nuorisovankilasta karvaavasta 17-vuotiaan espanjalaisnuoren seikkailusta kertova Seventeen.

Hollywood-komediasta huolehtii kukapa muukaan kuin itse Eddie Murphy, jonka Dolemite Is My Name kertoo Rudy Ray Mooresta ja hänen 70-luvun fiktiivisestä hahmostaan Dolemitesta. Eddie Murphyn lisäksi elokuvassa nähdään myös mm. Wesley Snipes ja Keegan-Michael Key.Draamapuolelta löytyy puolestaan ranskalaiselokuva kolmesta eri tiensä valinneesta veljeksestä kertova Street Flow sekä Meryl Streepin, Gary Oldmanin ja Antonio Banderaksen tähdittämä The Laundromat, jossa kaksi jälkimmäistä näyttelee viekkaita lakimiehiä ja ensimmäinen rikasta leskeä.

Vakavampaan makuun tulee mm. teinikauhua Eli-elokuvan muodossa, saman nimiseen kauhunovelliin perustuva trilleri In the Tall Grass, Aaron Paulin tähdittämä Breaking Bad -elokuva El Camino: A Breaking Bad Movie, japanilaistrilleri The Forest of Love, psykologinen trilleri sairaalasta katoavista potilaista Fractured, enspanjalaiskauhuelokuva synkästä menneisyyden salaisuudesta The Influence ja käärmeen puremasta synkäksi muuttuva trilleri Rattlesnake.

Dokumenttielokuvissa on muutama uutuus, joista It Takes a Lunatic kertoo ohjaaja Wynn Handmanistä, joka opetti mm. Richard Gereä ja Michael Douglasia näyttelemään. Tell Me Who I Am puolestaan on Oscar-nimetty dokumenttielokuva erikoisista kaksoisveljistä ja Dancing with the Birds -luontodokumentti kertoo lintujen ihmeellisestä maailmasta.

Tarjolle tulee myös pari mielenkiintoista lyhytelokuvaa. Näistä Little Miss Sumo on biopic, joka kertoo 20-vuotiaasta naissumopainijasta, A 3 Minute Hug -dokumenttielokuva kertoo Yhdysvaltain ja Meksikon välisen rajan erottamista ihmisistä ja tämän vuoden Sundance-festivaalin lyhytelokuvapalkinnon voittanut Ghosts of Sugar Land puolestaan tarttuu muslimiradikaalin läheisten kokemuksiin Teksasissa.

Stand up -spesiaaleista lokakuussa saapuvat Nikki Glaserin Bangin', Dean Colen Cole Hearted, Jenny Slaten Stage Fright sekä Arsenio Hallin Smart & Classy.

Tässä vielä kaikki uudet Originals-elokuvat sekä stand up -spesiaalit lokakuussa aikajärjestyksessä:

Lokakuun 1.
Nikki Glaser: Bangin'Lokakuun 2.
Ready to Mingle / Solteras

Lokakuun 4.
In the Tall Grass

Lokakuun 8.
Deon Cole: Cole Hearted

Lokakuun 11.
El Camino: A Breaking Bad Movie
The Forest of Love
Fractured
La Influencia
The Awakenings of Motti Wolenbruch

Lokakuun 12.
Banlieusards (Street Flow)

Lokakuun 16.
Ghosts of Sugar Land

Lokakuun 18.
Eli
The Laundromat
Seventeen
Tell Me Who I Am
Upstarts

Lokakuun 22.
Jenny Slate: Stage Fright

Lokakuun 23.
Dancing with the Birds

Lokakuun 25.
Dolemite Is My Name
Rattlesnake
It Takes a Lunatic

Lokakuun 28.
A 3 Minute Hug
Little Miss SumoLokakuun 29.
Arsenio Hall: Smart & Classy


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin (25.2.2020 18:39)
Pienen testirupeaman jälkeen Netflix on päättänyt ottaa maailmanlaajuisesti käyttöön uuden top 10 -listan, jossa kerrotaan paikallisen markkina-alueen katsotuimmat elokuvat tai sarjat kunakin päivänä. ....
Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen (25.2.2020 16:41)
Huawei on julkaissut taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen, joka on jatkoa Mate X:lle. Mate Xs:n näyttö kiertää kiinni ollessaan puhelimen ulkokuorta ja avattuna sen läpimitta on 8 tuumaa. ....
Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....
Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia (25.2.2020 06:19)
Huawein seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimet esitellään Pariisissa 26. maaliskuuta. Tuolloin lehdistötilaisuudessa kaiken kansan ihmeteltäväksi tulevat P40-sukupolven laitteet. Viime ....
Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit (25.2.2020 06:06)
Osuvista tuotelanseerausennustuksistaan hyvin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi tällä kertaa, että Applen ensimmäinen ARM-pohjaista suoritinta käyttävä Mac-tietokone tulisi markkinoille ....

Uutisarkisto