OnePlus esitteli OnePlus TV:n, QLED-televisio heti myyntiin Intiassa

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 26.9.2019 18:44

OnePlus esitteli OnePlus TV:n, QLED-televisio heti myyntiin Intiassa OnePlus on tänään esitellyt uuden OnePlus 7T -älypuhelimen ohessa myös odotetusti yhtiön ensimmäisen television. Jo aiemmin paljastettu projekti on nyt saatu päätökseen ja televisio on valmis parrasvaloihin Intiassa, joka on yhtiön päämarkkina.
OnePlus TV jullkistettiin kahtena eri versiona. Molemmat ovat 55-tuumainen QLED-televisioita, jotka tarjoavat 4K-resoluution. Yhtiö on kehittänyt sen QLED-teknologiaan niin, että väritarkkuus päihittää jopa Samsungin QLED-televisiot.

Tähän pystytään muun muassa nk. Gamma Color Magic -prosessorin avulla. Tuki löytyy puolestaan mm. HDR10-, Dolby Vision ja Dolby Atmos -tekniikoille.

Yhtiö on panostanut myös äänentoistoon, josta kertoo kaiutinten ääniteho. Kaiutinten kokonaistehoksi OnePlus kertoo 50 wattia.

Pro-mallissa on sound bar, joka laskeutuu television käynnistyessä alapuolelle ja tarjoaa paremman äänentoiston (watit ovat samat). Se tarjoaa peräti kahdeksan kaiutinta, joista kaksi on taaksepäin suunnattua subwooferia ja kuusi eteenpäin suunnattua kaiutinta.Käyttöjärjestelmänä on odotetusti Android TV. OnePlus lupaa televisiolleen Android TV -päivitykset kolmeksi vuodeksi. Laitteen voi käynnistää esimerkiksi Amazonin Alexa-avustajan avulla ja sitä pystyy käyttämään Androidista tutulla Google Assistantilla.

Oxygen Play -käyttöliittymä tarjoaa OnePlus Connect -ominaisuuden, jolla pystytään ohjaamaan televisiota älypuhelimella. Palveluista mm. Amazon Prime Video ja YouTube löytyvät sovelluksista, mutta Netflix saapuu vasta myöhemmin tänä vuonna laitteelle.

Valitettavinta tässä vaiheessa on kuitenkin se, ettei laitteen saapumisesta Eurooppaan oli mitään vihiä. Intian julkaisutapahtumassa kerrottiin ainoastaan paikalliset hinnat, jotka ovat n. 900 euroa (Q1) ja n. 1300 euroa (Q1 Pro).

Jäämme odottamaan Lontoon julkistustapahtumaa ensi kuussa, josta odotetaan mm. OnePlus 7T Pro -mallia. Kenties yhtiö päättää esitellä televisionsa silloin myös länteen, joskin se ei ole missään tapauksessa yhtä varmaa kuin 7T Pro.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? Star Wars -sarja Mandalorian nousee vuoden eniten laittomia latauksia keränneeksi sarjaksi? (22.11.2019 13:13)
Star Wars -sarja Mandalorian on saatavilla ainoastaan Disney+ -palvelusta - ja Disney+ -palvelua ei saa kuin muutamaan maahan. Joten piratismi rehottaa.
Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen Tesla paljasti himoitun Cybertruckin - Katso videolta miten esitys meni pieleen (22.11.2019 10:10)
Tesla on paljastanut viime keväästä lähtien hypetetyn lava-auton. Toimitusjohtaja Elon Muskin lupausten mukaisesti pick up -auto noudattaa melko futuristista tyyliä -- joku voisi jopa sanoa, ....
Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa Trump pyysi Applea osallistumaan 5G-verkkojen rakentamiseen – Applella ei ole kuitenkaan lainkaan omaa verkkoa (22.11.2019 06:20)
Trumpin vierailu Applen Mac Pro -tehtaalla Teksasissa on poikinut muutamia sammakoita Yhdysvaltojen presidentin suusta. Ensin hän kertoi avanneensa vierailullaan tehtaan, vaikka se on ollut ....
Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia Apple sai tarpeekseen bugeista – Käyttää iOS 14:n kohdalla uutta toimintamallia (22.11.2019 05:59)
Kulunut syksy ei ollut Applen ohjelmistokehittäjille kovin hyvä, sillä iOS 13 -käyttöjärjestelmää riivasivat suuri määrä erilaisia bugeja. Käyttöjärjestelmä julkaistiin selkeästi keskeneräisenä, ....
Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa Päivän diili: iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti huimassa alennuksessa - hinta nyt vain 129 euroa (21.11.2019 11:19)
iRobot Roomba e5152 -pölynimurirobotti tai pelkästään Roomba e5 -pölynimurirobotti julkaistiin Roomban toimesta vuonna 2018. Tämän kyseisen mallin suositushinta on sellainen 400 euroa, mutta ....

Uutisarkisto