Spotify on kyllästynyt tilaushuijareihin - tarkistaa perhesuhteet, irtisanoo tilaukset

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 16.9.2019 16:25

Spotify on kyllästynyt tilaushuijareihin - tarkistaa perhesuhteet, irtisanoo tilaukset Moni kaveriporukka ympäri maailmaa on keksinyt näppärän tavan säästää rahaa tilaamalla Spotifyn kimpassa perhetilauksen. Nyt tähän on tulossa stoppi, Spotifyn kiristettyä käyttöehtojaan.
Siinä missä henkilökohtainen Spotifyn tilaus maksaa 9,99 euroa kuukaudessa ja opiskelijatilauskin maksaa 4,99e/kk, maksaa kuuden hengen perhetilaus ainoastaan 14,99e/kk - eli nuppia kohti hintaa tulee, kuuden jakajan kesken, ainoastaan 2,50 euroa.

Spotify on jo aiemmin vaatinut, että kaikki perhetilauksen jäsenet asuvat samassa osoitteessa (joka tietysti asettaa ongelmaksi esim. vuoroviikkolasten aseman), mutta ei ole vaatinut asian todistamista. Ainoastaan perhetilaukseen liittyessä kunkin jäsenen on pitänyt ilmoittaa kotiosoitteekseen sama osoite ja tilaus on onnistunut.

Jo viime vuonna Spotify kokeili asian varmistamista sijaintitietojen perusteella, mutta muutos herätti yksityisyydestään tarkkojen aktivistien keskuudessa valtaisaa vastustusta ja se kuopattiin kaikessa hiljaisuudessa.Nyt muutos on tehty käyttöehtoihin, jossa Spotify varaa itselleen oikeuden tarkistaa kysymällä aika ajoin kultakin käyttäjältä, asuvatko he vielä perhetilauksessa mainitussa osoitteessa. Luonnollisesti Spotify haluaa muutoksella estää kaveriporukoiden kimppatilaukset sekä maailmalla yleistyneen perhejäsenyyksien myynnin täysin ulkopuolisille tahoille.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Spotify
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....
Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia (25.2.2020 06:19)
Huawein seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimet esitellään Pariisissa 26. maaliskuuta. Tuolloin lehdistötilaisuudessa kaiken kansan ihmeteltäväksi tulevat P40-sukupolven laitteet. Viime ....
Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit (25.2.2020 06:06)
Osuvista tuotelanseerausennustuksistaan hyvin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi tällä kertaa, että Applen ensimmäinen ARM-pohjaista suoritinta käyttävä Mac-tietokone tulisi markkinoille ....
Huawein uudet MateBook D 14 ja MateBook D 15 -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa Huawein uudet MateBook D 14" ja MateBook D 15" -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa (24.2.2020 19:43)
Huawei on julkistanut kaksi uutta kannettavaa tietokonetta. Näiden uutuuksien myynti on alkanut heti Suomessa. MateBook D -sarjan uutuudet ovat varustettu 14- ja 15-tuumaisella näytöllä. ....
Applen isot kuulokkeet ovat tulossa – Julkistus todennäköisesti kuukauden sisällä Applen isot kuulokkeet ovat tulossa – Julkistus todennäköisesti kuukauden sisällä (24.2.2020 18:54)
Apple-brändättyjä over-ear-tyyppisiä, koko korvan peittäviä kuulokkeita, ei tarvitse näillä näkymin odottaa kovin pitkään. Kauppaketju Targetin järjestelmiin on nimittäin ilmestynyt uusi Apple-tuote, ....
1 kommentti

Uutisarkisto