AfterDawn: IT-alan uutiset

Kuinka monta tykkäystä sait? Facebook aikoo piilottaa lukemat

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.9.2019 05:49

Kuinka monta tykkäystä sait? Facebook aikoo piilottaa lukemat

Facebook-tykkäyksillä leijuminen voi olla tulossa ilmiönä päätökseen, sillä yhteisöpalvelujätti harkitsee parhaillaan tykkäyslukemien poistamista näkymistä. Facebook on testannut jo samaa muutosta Instagramissa.
Ajatuksena lukemien piilottamisessa on siinä, että ihmisten on havaittu vertailevan tykkäysten määriä. Tämä on johtanut ei-toivottuun ilmiöön, jossa ihmisten suosiota ja kiinnostavuutta mitataan tykkäyksillä. Monet saattavat jättää postaukset kokonaan julkaisematta, koska se voidaan kokea noloksi, mikäli postaus ei saa tarpeeksi paljon tykkäyksiä. Joissain tilanteissa julkaisuja voidaan myös poistaa jälkikäteen, mikäli ne eivät saaneet odotetunlaista suosiota.

Tykkäysten piilottamisen havaitsi ohjelmistokehittäjä Jane Manchun Wong Facebookin Android-sovelluksesta. Facebook vahvisti TechCrunchille, että se tosiaan on aloittamassa testauksen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto