Päivän diili: PlayStation Classic on taas tarjouksessa - hinta nyt 25 euroa Cdonilla

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 28.8.2019 18:30

Päivän diili: PlayStation Classic on taas tarjouksessa - hinta nyt 25 euroa Cdonilla PlayStation Classicin myynti alkoi vuoden 2018 joulukuussa, jolloin sitä myytiin 119 eurolla. Tämän minikonsolin hinta on kuitenkin tippunut rajusti viime aikoina. Jo aikaisemmin uutisoimme, kun konsoli oli tarjouksessa 30 eurolla.
Nyt tätä Sonyn PlayStation Classicia saa 24.49 eurolla CDON.COM -verkkokaupasta. Tarjous kuuluu CDONin varastontyhjennys-kampanjaan.

PlayStation Classic on erinomainen ostos esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi. Konsoli sisältää 20 esiasennettua peliä ja kaksi ohjainta.Konsolin normaalihinta on pyörii noin 50-60 euron tuntumassa. Esimerkiksi Powerilla konsolin hinta on 60 euroa tällä hetkellä.

Päivän diili


PlayStation Classic, 24.49 euroa.

Tarjous löytyy CDON.COM -verkkokaupasta. Tarjouksen kestosta tai tuotteiden määrästä ei ole tietoa.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto