Video esittelee Netflixin parhaillaan testaamaa Collections-ominaisuutta

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 26.8.2019 19:02

Video esittelee Netflixin parhaillaan testaamaa Collections-ominaisuutta Netflix on vuosien saatossa muuttanut palveluaan olennaisesti ja esimerkiksi tähdet ovat poistuneet palvelusta tyystin. Näkyvien muutosten lisäksi taustalla on ominaisuuksia, jotka elävät jatkuvasti, ja joiden toimintaa muutetaan alati.
Näistä tärkein on varmasti Netflixin suosittelumekanismi, joka pyrkii varmistamaan, että katsoja löytää aina jotain mieluisaa katsottavaa. Monet ovat kuitenkin varmasti tyytymättömiä Netflixin kehitykseen tällä saralla, ja syystä tai toisesta samat ja jopa jo katsotut sisällöt esiintyvät jatkuvasti.

Kenties tähän ja muihin ongelmiin ratkaisua haetaan tekoälyn sijaan aivan oikeasta älystä. Twitter-viestissä on nyt esitelty Netflixin testaamaa Collections-ominaisuutta, joka tarkoittaa käsin valittujen elokuvien ja sarjojen valikoimista tiettyihin ryhmiin.

Uudet Collections-ryhmät mahdollistavat niiden seuraamisen, jolloin kyseiseen kategoriaan lisätyt sisällöt löytyvät jatkossa helpommin. Käyttöliittymä vaikuttaa myös varsin sulavalta, kuten olettaa sopii.Toki kyseessä on tässä vaiheessa vasta testi, joka näyttäytyy pienelle osalle käyttäjistä, eikä ole siis täyttä varmuutta, että ominaisuus julkaistaan koskaan kaikkien saataville. Mitä mieltä olet, haluaisitko kyseisen ominaisuuden Netflixiin?

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö (22.1.2020 17:31)
Motorola Razr -mallisto on noussut Yhdysvalloissa samanlaiseen kulttimaineeseen kuin Nokia 3310 on Suomessa. Siksi uuden Motorola Razr -puhelimen lanseeraus on maassa iso uutinen. Vielä isommaksi ....
Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa (22.1.2020 17:09)
WhatsApp on päivittänyt pikaviestipalvelun Android-sovelluksen uuteen beta-versioon ja sen mukana julkiseen betaan on tullut dark mode -teema. Tumman teeman avulla voit vähentää silmiin kohdistuvaa ....
Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen (22.1.2020 10:53)
Google on kertonut Bett -tapahtumassa pidentävän Chrome OS -laitteiden ohjelmiston päivitystukea kahdella vuodella vuoden 2020 tai sen jälkeen julkistettujen laitteiden kohdalla. Aikoinaan ....
Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun (22.1.2020 06:21)
Vaikka kilpailu suoratoistomarkkinoilla kiristyi viime vuoden lopulla Apple TV+:n ja Disney+:n lanseerausten takia, eivät ne onnistuneet tekemään lovea Netflixin kasvulukemiin. Pikemminkin päinvastoin, ....
Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa (22.1.2020 05:54)
Apple on tilannut uuden iPhonen tuotannon alkavaksi helmikuussa jotta uutukainen voidaan esitellä yleisölle maaliskuun aikana. iPhonien myynnin sanotaan olleen viime aikoina korkealla tasolla ....

Uutisarkisto