AfterDawn: IT-alan uutiset

Video esittelee Netflixin parhaillaan testaamaa Collections-ominaisuutta

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 26.8.2019 19:02

Video esittelee Netflixin parhaillaan testaamaa Collections-ominaisuutta

Netflix on vuosien saatossa muuttanut palveluaan olennaisesti ja esimerkiksi tähdet ovat poistuneet palvelusta tyystin. Näkyvien muutosten lisäksi taustalla on ominaisuuksia, jotka elävät jatkuvasti, ja joiden toimintaa muutetaan alati.
Näistä tärkein on varmasti Netflixin suosittelumekanismi, joka pyrkii varmistamaan, että katsoja löytää aina jotain mieluisaa katsottavaa. Monet ovat kuitenkin varmasti tyytymättömiä Netflixin kehitykseen tällä saralla, ja syystä tai toisesta samat ja jopa jo katsotut sisällöt esiintyvät jatkuvasti.

Kenties tähän ja muihin ongelmiin ratkaisua haetaan tekoälyn sijaan aivan oikeasta älystä. Twitter-viestissä on nyt esitelty Netflixin testaamaa Collections-ominaisuutta, joka tarkoittaa käsin valittujen elokuvien ja sarjojen valikoimista tiettyihin ryhmiin.

Uudet Collections-ryhmät mahdollistavat niiden seuraamisen, jolloin kyseiseen kategoriaan lisätyt sisällöt löytyvät jatkossa helpommin. Käyttöliittymä vaikuttaa myös varsin sulavalta, kuten olettaa sopii.
Toki kyseessä on tässä vaiheessa vasta testi, joka näyttäytyy pienelle osalle käyttäjistä, eikä ole siis täyttä varmuutta, että ominaisuus julkaistaan koskaan kaikkien saataville. Mitä mieltä olet, haluaisitko kyseisen ominaisuuden Netflixiin?

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto