OnePlus TV paljastetaan aivan pian

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.8.2019 08:05

OnePlus TV paljastetaan aivan pian OnePlus paljasti jo viime vuoden puolella, että yhtiö kehittää mobiililaitteiden lisäksi omaa älytelevisiota. Hankkeesta ei kuulunut pitkään yhtään mitään, mutta tänä kesänä huhut taas voimistuivat ja nyt ollaan siinä pisteessä, että varsinainen julkaisu on käsillä.
OnePlussan toimitusjohtaja Pete Laun kirjoittaman foorumiviestin perusteella televisio esitellään jo syyskuussa. Vaikka Suomi onkin OnePlussan vahvimpia markkina-alueita, ei OnePlus TV tule tänne ehkä hetkeen. Kansainvälisestikin myynti alkanee hitaasti, sillä televisio esitellään ainoastaan Intian markkinoille.

Lau kuitenkin vakuuttaa, että yhtiö tekee hartiavoimin töitä yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta OnePlus TV saataisiin myyntiin Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Bluetooth SIG:n tuotetietojen mukaan OnePlus TV:n ruudun koko vaihtelee 43 ja 75 tuuman välillä.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto