Applen suorastoistopalvelu on Netflixiä kalliimpi? Julkaistaan aivan pian

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 20.8.2019 08:00

Applen suorastoistopalvelu on Netflixiä kalliimpi? Julkaistaan aivan pian Suoratoistomarkkinoille saadaan tänä syksynä vipinää kun Disney lanseeraa oman verkkopalvelun, mutta lisäksi Applelta on tulossa Apple TV+. Bloombergin tietojen mukaan Apple TV+ käynnistyy marraskuussa.
Uutistoimiston mukaan Apple TV+:n kuukausimaksuksi on suunniteltu 9,99 dollaria. Tilaajat pääsevät kuitenkin kokeilemaan palvelua ilmaiseksi määräajan. Bloombergin jutusta ei ilmennyt ilmaisen kokeilujakson pituutta, mutta alalla se on vakiintunut kuukauden mittaiseksi. Mikäli Bloombergin tiedot palvelun hinnasta pitävät paikkansa, olisi se hieman kalliimpi kuin kilpailijoilla.

Esimerkiksi Netflix ja Amazon Prime kustantavat 8,99 dollaria kuussa ja marraskuussa niin ikään ilmestyvän Disney+:n on luvattu maksavan 6,99 dollaria. Apple perii samaa 9,99 dollarin kuukausimaksua Apple Musicista ja Apple News+ -uutispalvelusta.

Financial Timesin mukaan Apple on sitoutunut tuottamaan omaa sisältöä Apple TV+:aan yli kuudella miljardilla dollarilla, joten Apple on selvästi päättänyt onnistua palvelun lanseerauksessa.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto