AfterDawn: IT-alan uutiset

Facebook on taas nurin – WhatsAppissa ja Instagramissa ongelmia

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 5.8.2019 05:46 Kommentteja (1)

Facebook on taas nurin – WhatsAppissa ja Instagramissa ongelmia

Facebookin verkkopalveluissa on taas ongelmia, sillä monet ovat raportoineet verkossa WhatsAppin, Instagramin ja Facebookin toimimattomuudesta.
Palveluissa on ollut tämän vuoden aikana melko taajaan laajoja katkoksia. Edellisestä pitkään kestäneet ongelmasta ei ole kulunut aikaa kuin kuukauden verran ja Facebookin palvelut olivat nurin myös maaliskuussa. Facebook ei ole kommentoinut häiriöiden taustoja, mutta yksi syy voi olla palveluiden integrointityö.

Facebook ilmoitti keväällä, että se aikoo yhdistää Messengerin, WhatsAppin ja Instagramin taustapalvelut, jolloin millä tahansa sovelluksella voi viestiä toisen sovelluksen käyttäjän kanssa. Viikonloppuna selvisi, että Facebook aikoo myös muuttaa WhatsAppin nimeä.
Palveluiden toimimattomuus ilmeni tällä kertaa kirjautumisongelmina tai kuvan lataamisen estymisenä. Ongelmat eivät ole yhtä laajoja kuin kuukausi sitten, joten suurimmalla osalla palveluiden pitäisi toimia normaalisti.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

15.8.2019 09:35
RingLeaderTM
Inactive

Se on tietenkin hyvä kun kenellekkään ei voi reklamoida ilmaisten palveluiden toimimattomuudesta, tai edes välittää sen toimimattomuudesta.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto