AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflix kysyy lupia outoihin asioihin – Tässä ehkä syy

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 1.8.2019 18:30 Kommentteja (1)

Netflix kysyy lupia outoihin asioihin – Tässä ehkä syy Netflix on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa hämmennystä, kun Twitterissä on alkanut levitä ruutukaappauksia suoratoistopalvelun lähettämästä pyynnöstä päästä käsiksi laitteen fyysiseen aktiivisuuteen. Netflixin tilaajia on ihmetyttänyt se, että minkä ihmeen takia palvelun pitäisi saada tietoa laitteen fyysisestä tilasta.
Ihmettelyihin Netflix on vastannut melko ympäripyöreällä lausunnolla, jonka mukaan palvelu halua kehittää Netflixiä liikkeessä katsovien tilaajien katselukokemusta. Netflixiä siis kiinnostanee kuinka paljon, missä ja miten palvelua käytetään työ- tai lomamatkoilla. Netflixiä voi myös kiinnostaa miten se voi ehkäistä matkan varrella sattuvia bufferointiongelmia.

Toistaiseksi Netflix kuitenkin vain testaa tietojen hyödyntämistä, joten kaikilta käyttäjiltä palvelu ei lupaa kysy.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

11.8.2019 20:44
SFOS
Vahvistamaton

Sitten kun vielä nämä ohjelmat toimisi vaikkei sitä lupaa anna.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto