AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoftilta vuoti Windows 10 -testiversio – Uusi Käynnistä-valikko paljastui

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 25.7.2019 19:35 Kommentteja (3)

Microsoftilta vuoti Windows 10 -testiversio – Uusi Käynnistä-valikko paljastui Microsoft paljasti vahingossa Windows 10:n saloja julkisuuteen. Ohjelmistojätiltä nimittäin lipsahti sisäiseen Xbox-testaukseen tarkoitettu Windows 10 build 18947 julkiseen jakeluun. Vuotanut käyttöjärjestelmä tuli saataville vain 32-bittisenä, mikä tosin rajoitti asennuskertojen määrää, mutta siitä huolimatta se oli saataville kaikissa julkisissa testauskanavissa (slow ring, fast ring ja release preview).
Vuotanut ohjelmisto on toistaiseksi paljastanut uuden Käynnistä-valikon, jossa on luovuttu vanhoista live-ruuduista ja tilalle on tullut yksinkertaisemmat ruudukkomaisesti näkyvät sovellusikonit. Uusi Käynnistä-valikko näkyy alla olevissa twiiteissä. Jää nähtäväksi mikä tulee olemaan live-ruutujen kohtalo pidemmällä aikavälillä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

127.7.2019 04:39

En ymmärrä tätä jatkuvaa muuttamisen hinkua.

227.7.2019 11:11
DevOp
Vahvistamaton

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti p2pman:
En ymmärrä tätä jatkuvaa muuttamisen hinkua.
Kehitys vaatii muutosta, mutta kaikki muutos ei ole kehitystä.

327.7.2019 17:34

Ihmisen ymmärrys on rajallinen.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto