AfterDawn: IT-alan uutiset

DNA myi antenniverkon maksu-TV-toiminnot kilpailijalleen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 18.7.2019 05:45 Kommentteja (1)

DNA myi antenniverkon maksu-TV-toiminnot kilpailijalleen

Suomessa valtakunnallista antennitelevisioverkkoa operoiva Digita on päättänyt ostaa DNA:n antenniverkon maksutelevisioliiketoiminnan. DNA:n maksutelevisioasiakkaat siirtyvät Digitalle vuoden 2020 ensimmäisenä päivänä.
Kauppa koskettaa vain DNA:n antenniverkon maksu-TV-toimintoja, joten DNA:n kaapeli- ja laajakaistapalveluihin sillä ei ole vaikutusta. Myytävällä liiketoiminnalla on historiaa aiemmin maksu-TV-palveluita antennitalouksiin tarjonneeseen PlusTV:hen, jonka DNA osti vuonna 2013 Teracom Groupilta.

DNA:n ja Digitan väliseen kaupan sisältyy myös ehto maksu-TV-palveluiden tarjoamisesta DNA:n myyntikanavista, joten palvelut eivät häviä DNA:n valikoimista vaikka niiden tarjoaja muuttuukin.

"Tarkoituksenamme on laajentaa maksu-tv:n peittoaluetta nykyisestä ja näin tarjota yhä useammalle tv-katsojalle mahdollisuus tilata maksullisia sisältöjä. Lisäksi suunnittelemme jo vapaasti katsottavilta kanavilta tuttujen hybridi-tv-palveluiden tuomista osaksi maksu-tv-tarjontaa. Myös uusien kaupallisten mallien lanseeraaminen sisällöntarjoajille on kehitteillä", kertoo Digitan vastaava toimitusjohtaja Markus Ala-Hautala.
Aiheeseen liittyvää:
DNA lopettaa antenni-TV-verkon ylläpidon Suomessa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

118.7.2019 08:41
PlusTV
Vahvistamaton

Vielä löytyy koneesta PlusTV:n kortti, että saa nähdä millainen paske nyt tulee tarjolle. Tosin MTV pilasi oman tarjonnansa paketoimalla maksukanavansa C More:ksi. En halua maksaa 30€/kk, että näen yhden katsottavan ja repullisen muita turhia kun vielä ainakin näen samalla rahalla 7 katsottavaa kanavaa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto