Sony julkaisi WF-1000XM3-kuulokkeet - täysin langattomat, melunvaimennus, hinta 249 euroa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 5.7.2019 18:24

Sony julkaisi WF-1000XM3-kuulokkeet - täysin langattomat, melunvaimennus, hinta 249 euroa Sony julkaisi täysin langattomat WF-1000XM3-kuulokkeet. Hintaa näillä kuulokkeilla on 249 euroa ja toimitukset alkavat elokuun aikana.
Sony WF-1000XM3-kuulokkeet sisältävät QN1e HD-melunvaimennusprosessorin sekä Dual Noise Sensor -teknologian, joiden avulla melunvaimennusta viedään uudelle tasolle. Sonyn mukaan se on markkinoiden johtava melunvaimennus tällä hetkellä.

Kuulokkeiden akun kesto on noin 6 tuntia melunvaimennusta käytettäessä. Kuulokkeet ladataan mukana tulevalla kantokotelolla, josta riittää virtaa kolmeen latauskertaan. 10 minuuttia latausta kotelossa antaa 90 minuuttia kuunteluaikaa.

Kuulokkeissa on kosketuspaneelit, joiden avulla onnistuu kappaleiden vaihtaminen, toisto ja pysäytys. Kommunikointia varten äänen hetkellinen hiljentäminen onnistuu kun sormen asettaa vasemman kuulokkeen kosketuspaneelin päälle. Kuulokkeissa on ominaisuus, joka tunnistaa kun toisen kuulokkeen ottaa pois korvasta ja pysäyttää toiston. Kosketuspaneelien toimintojen säätäminen onnistuu Sony Headphones Connect -sovelluksella.Kuulokkeissa on kitkapinnoite, jonka ansiosta kuulokkeet pysyvät paikoillaan. 6 mm:n kaiutinelementtien luvataan tuottavan laadukkaan äänen. Uusi Bluetooth-siru lähettää äänen vasempaa ja oikeaan korvaan samanaikaisesti. Bluetoothin kantomatka on noin 10 metriä. Taajuusvaste on 20 - 20 000 Hz. Värivaihtoehtoja on kaksi: hopea ja musta.

Mukana tulee erikokoisia korvanappia ja USB-C-latausjohto, jolla kotelo ladataan.

Sony WF-1000XM3 hinta on 249 euroa. Ennakkotilaus onnistuu Gigantilta, Powerilta ja Verkkokauppa.comilta.Lue myös:
Sony WH-1000XM3 arvostelu

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä.
Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen (25.2.2020 16:41)
Huawei on julkaissut taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen, joka on jatkoa Mate X:lle. Mate Xs:n näyttö kiertää kiinni ollessaan puhelimen ulkokuorta ja avattuna sen läpimitta on 8 tuumaa. ....
Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....
Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia (25.2.2020 06:19)
Huawein seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimet esitellään Pariisissa 26. maaliskuuta. Tuolloin lehdistötilaisuudessa kaiken kansan ihmeteltäväksi tulevat P40-sukupolven laitteet. Viime ....
Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit (25.2.2020 06:06)
Osuvista tuotelanseerausennustuksistaan hyvin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi tällä kertaa, että Applen ensimmäinen ARM-pohjaista suoritinta käyttävä Mac-tietokone tulisi markkinoille ....
Huawein uudet MateBook D 14 ja MateBook D 15 -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa Huawein uudet MateBook D 14" ja MateBook D 15" -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa (24.2.2020 19:43)
Huawei on julkistanut kaksi uutta kannettavaa tietokonetta. Näiden uutuuksien myynti on alkanut heti Suomessa. MateBook D -sarjan uutuudet ovat varustettu 14- ja 15-tuumaisella näytöllä. ....

Uutisarkisto