AfterDawn: IT-alan uutiset

Teknologiatoimittaja Tero Lehto on kuollut

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 4.7.2019 18:22

Teknologiatoimittaja Tero Lehto on kuollut Pitkän uran suomalaisen IT-journalismin parissa tehnyt Tero Lehto on kuollut. Lehto työskenteli viimeksi Kauppalehdellä, mutta hänet muistetaan myös Tietokone-lehden toimittajana.
41-vuotiaana kuollutta Lehtoa kuvaillaan muistokirjoituksissa ahkeraksi toimittajaksi, joka suhtautui niin teknologiaan kuin journalismiinkin hyvin intohimoisesti. Syntymävammasta kärsinyt Lehto olisi halutessaan voinut jäädä eläkkeelle, mutta hän koki mieluisammaksi tehdä rakastamaansa työtä, jonka suomat sosiaaliset kontaktit ja haasteet auttoivat pitämään elämän aktiivisena ja estivät ajatusta tylstymästä.

Uransa alkuvaiheessa mahdollisesti ennakkoluuloja osakseen saanut Lehto toivoi, että nykyään vammaiset osattaisiin ottaa paremmin työelämässä huomioon. Hänestä mahdollisuus tehdä työtä on tasa-arvokysymys.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto