Saksalainen sähköpotkulautojen vuokraaja Tier laajensi Turkuun

Kirjoittaja Jami Virtanen @ 3.7.2019 17:17

Saksalaisyritys mahdollistaa "skuuttailun" Turussa myös Ruisrock-viikonloppuna Useat mediat, kuten YLE ja MTV, ovat tänään kertoneet sähköpotkulautojen poistuvan Turun katukuvasta tulevana viikonloppuna järjestettävän Ruisrockin ajaksi.
Sähköpotkulaudoilla voi kuitenkin rullailla menemään myös tulevana viikonloppuna Turussa, sillä saksalaisyritys Tier on tänään laajentanut vuokrauspalvelunsa myös Turkuun.

Turussa toukokuusta lähtien lautoja vuokrannut Voi Technology kertoo poistavansa omat lautansa viikonlopun ajaksi Turun kaduilta. Päätöstään se perustelee turvallisuudella. Yrityksen mukaan lautojen käyttöön liittyvät lieveilmiöt lisääntyvät suurten yleisötapahtumien aikana.

– Meille on tärkeää huolehtia niin käyttäjiemme kuin muidenkin kaupunkilaisten turvallisuudesta. Olemme havainneet, että suurten festivaalien yhteydessä sähköpotkulautojen käyttöön liittyvät lieveilmiöt yleistyvät. Näemmekin, että on vastuullista poistaa skuutit käytöstä Ruisrockin ajaksi, kertoo Voi Technologyn Suomen markkinointipäällikkö Mathias Soini yrityksen julkaisemassa tiedoteessa.Kokonaan sähköpotkulaudat eivät kuitenkaan Turun katukuvasta poistu. Voin jättämän tilan täyttää saksalainen Tier, jonka laudat ovat tämän päivän aikana ilmestyneet kaduille myös Turussa. Aikaisemmin yrityksen lautoja on voinut vuokrata Tampereella ja Helsingissä. Yrityksestä on kommentoitu YLE:lle sen pyrkivän ennemminkin yhteistyöhän suurtapahtumien kanssa kuin poistamaan laudat kadulta niiden aikana.

Ruisrock järjestetään Turussa tulevana viikonloppuna 5.-7. heinäkuuta. Ruissalossa järjestettäville festivaaleille odotetaan yli 100 000 kävijää.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen (25.2.2020 16:41)
Huawei on julkaissut taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen, joka on jatkoa Mate X:lle. Mate Xs:n näyttö kiertää kiinni ollessaan puhelimen ulkokuorta ja avattuna sen läpimitta on 8 tuumaa. ....
Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....
Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia (25.2.2020 06:19)
Huawein seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimet esitellään Pariisissa 26. maaliskuuta. Tuolloin lehdistötilaisuudessa kaiken kansan ihmeteltäväksi tulevat P40-sukupolven laitteet. Viime ....
Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit (25.2.2020 06:06)
Osuvista tuotelanseerausennustuksistaan hyvin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi tällä kertaa, että Applen ensimmäinen ARM-pohjaista suoritinta käyttävä Mac-tietokone tulisi markkinoille ....
Huawein uudet MateBook D 14 ja MateBook D 15 -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa Huawein uudet MateBook D 14" ja MateBook D 15" -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa (24.2.2020 19:43)
Huawei on julkistanut kaksi uutta kannettavaa tietokonetta. Näiden uutuuksien myynti on alkanut heti Suomessa. MateBook D -sarjan uutuudet ovat varustettu 14- ja 15-tuumaisella näytöllä. ....

Uutisarkisto