AfterDawn: IT-alan uutiset

Filmikuvaus tekee paluun? Fujifilm aloittaa tuotannon uudelleen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 11.6.2019 20:06 Kommentteja (3)

Filmikuvaus tekee paluun? Fujifilm aloittaa tuotannon uudelleen Kodak ei kestänyt valokuvaamisen siirtymistä vanhoista filmikameroista digitaaliseen muotoon, mutta Fujifilm näkee filmissä silti uutta potentiaali. Nuori kuvaajapolvi on nimittäin innostunut kuvien kehittämisestä mustavalkoiselle filmille.
Fujifilm on hyökännyt tähän markkinarakoon aloittamalla uudelleen mustavalkoisille kuville tarkoitetun filmin tuotannon ja markkinoinnin, vaikka yhtiö lopettikin filmin tuotannon noin vuosi sitten. Markkinoille Fujifilm Neopan 100 Acros II -nimisen filmituotteen, joka tulee saataville sekä 35 millimetrisessä että 120-muotoisessa formaatissa.

Filmissä käytettävä Super Fine-Σ -teknologian luvataan parantavan filmin terävyyttä sekä tuottavan hienomman rakeisuuden kuviin verrattuna alkuperäiseen Neopan 100 Acros -filmiin. Fujifilm aikoo laajentaa filmin saatavuutta kysynnän mukaan Japanin ulkopuolelle.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

112.6.2019 11:10

Mustavalkofilmejä löytyy kaupoista vieälkin "vähän joka lähtöön". Toivoisi ennemminkin värifilmien uutta tulemista.

213.6.2019 00:05

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kane_k:
Mustavalkofilmejä löytyy kaupoista vieälkin "vähän joka lähtöön". Toivoisi ennemminkin värifilmien uutta tulemista.

313.6.2019 00:09

Värifilmiä löytyy ainakin Aseman kuvasta, hesasta.
Ja Keravalta löytyy mutta en nyt muista puljun nimeä.
Kuvaan itsekkin edelleen filmille. Filmikamera on
hieman vaativampi kun dikikamera.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto