Apple pääsee pälkähästä? Kauppasota ei ehkä koske sitä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 11.6.2019 18:29

Apple pääsee pälkähästä? Kauppasota ei ehkä koske sitä Vaikka Yhdysvallat ja Kiina käyvätkin kauppasotaa keskenään, niin ainakin Apple voi nukkua yönsä melko rauhassa, vaikka suurin osa sen iPhoneista, iPadeistä ja Maceista ovatkin peräisin kiinalaisilta tehtailta.
Applen laitteiden kokoonpanosta päävastuun saanut Hon Hai (Foxconn) kertoi sijoittajille, että sillä on Kiinan ulkopuolella tarpeeksi tuotantokapasiteettia jotta kaikki Yhdysvaltoihin matkaavat iPhonet voitaisiin valmistaa siellä. Jos siis tilanne Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä eskaloituu niin pahaksi, että Applen pitää valmistaa puhelimet jossain toisessa maassa, onnistuu se ilman, että tuotannosta vastaavaa yhtiötä pitää vaihtaa.

Ainakaan vielä Apple ei ole nähnyt tarpeelliseksi siirtää iPhonien tuotantoa muualle. Tuotantokapasiteetista 25 prosenttia sijaitsee Kiinan ulkopuolella ja se kykenee ottamaan Hon Hain mukaan Applen tilaukset vastaan.

Hon Hai on investoinut Applea varten muun muassa Intiaan. Lisäksi yhtiö on rakentamassa tuotantokapasiteettia Yhdysvaltoihin.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen (25.6.2019 06:07)
Microsoftin omistaja ja pitkään ohjelmistojättiä toimitusjohtajan paikalta luotsannut Bill Gates myöntää tehneensä yhden suurimmista virheistä – ja se on Androidille häviäminen ekosysteemien sodassa. ....
Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse (25.6.2019 05:54)
Vaikuttaisi siltä, että Pokemon Go -hittilanseerauksen toisintaminen on todella vaikeaa. Se ei tahdo onnistua edes Pokemon Gon kehittäneeltä Nianticilta, sillä viime viikolla sovelluskauppoihin ....
Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä (25.6.2019 05:43)
Tämän vuoden puheenaiheisiin on kuulunut Applen toiminta sovellusmarkkinoilla. Yhtiöllä on tiukka ote omaan ekosysteemiin, sillä se kehittää niin puhelimet, niiden ohjelmistot kuin puhelimien ....
Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista (24.6.2019 20:18)
Kesän alet alkoivat toden teolla tällä viikolla. Tähän listaan on poimittu eri verkkokauppojen parhaat tarjoukset. Kuten arvata saattaa, tarjouksia löytyy puhelimista, tietokoneista, televisioista ....
Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita (24.6.2019 19:49)
Samsungin SmartThings on ollut yksi älykotilaitteiden edelläkävijäbrändeistä. Yhtiön brändin alle on rakennettu liki kaikenkattava kokonaisuus, johon kuuluu niin hubiratkaisut, valot, kamerat ja sensorit. ....

Uutisarkisto