Trump on valmis höllentämään Huawei-pakotteita – Kiinan pitää toimia

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 10.6.2019 17:53 Kommentteja (1)

Trump on valmis höllentämään Huawei-pakotteita – Kiinan pitää toimia Yhdysvaltojen valtiovarainministeri Steven Mnuchin kertoi viikonloppuna, että Donald Trump voisi keventää Huaweille asetettuja pakotteita, mikäli Yhdysvallat ja Kiina pääsevät eteenpäin maiden välisissä kauppaneuvotteluissa. Huawei-pakotteet eskaloituivat kun Yhdysvaltojen ja Kiinan väliset neuvottelut ajautuivat karille.
Aikaisemmin Huawei-pakotteiden on viestitty liittyvän kansalliseen turvallisuuteen eikä se siten olisi riippuvainen Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasuhteista. Valtiovarainministerin kommenttien mukaan Trump voisi kuitenkin olla valmis joihinkin myönnytyksiin jos kauppaneuvotteluissa päästään nykyisestä pattitilanteesta eteenpäin.

Yhdysvallat on varoittanut liittolaisiaan Huawein 5G-verkkoteknologian käytöstä, koska Kiina voi pakottaa Huawein piilottamaan tukiasemiinsa takaovia, joiden kautta Kiinan hallinto voisi vakoilla esimerkiksi sotilastukikohtia.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

111.6.2019 10:19

Härskiä painostusta, jossa kansallista turvallisuutta käytetään tekosyynä.

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen (25.6.2019 06:07)
Microsoftin omistaja ja pitkään ohjelmistojättiä toimitusjohtajan paikalta luotsannut Bill Gates myöntää tehneensä yhden suurimmista virheistä – ja se on Androidille häviäminen ekosysteemien sodassa. ....
Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse (25.6.2019 05:54)
Vaikuttaisi siltä, että Pokemon Go -hittilanseerauksen toisintaminen on todella vaikeaa. Se ei tahdo onnistua edes Pokemon Gon kehittäneeltä Nianticilta, sillä viime viikolla sovelluskauppoihin ....
Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä (25.6.2019 05:43)
Tämän vuoden puheenaiheisiin on kuulunut Applen toiminta sovellusmarkkinoilla. Yhtiöllä on tiukka ote omaan ekosysteemiin, sillä se kehittää niin puhelimet, niiden ohjelmistot kuin puhelimien ....
Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista (24.6.2019 20:18)
Kesän alet alkoivat toden teolla tällä viikolla. Tähän listaan on poimittu eri verkkokauppojen parhaat tarjoukset. Kuten arvata saattaa, tarjouksia löytyy puhelimista, tietokoneista, televisioista ....
Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita (24.6.2019 19:49)
Samsungin SmartThings on ollut yksi älykotilaitteiden edelläkävijäbrändeistä. Yhtiön brändin alle on rakennettu liki kaikenkattava kokonaisuus, johon kuuluu niin hubiratkaisut, valot, kamerat ja sensorit. ....

Uutisarkisto