AfterDawn: IT-alan uutiset

Tänään tulee isoja uutisia – Microsoft kertoo tietoja seuraavan sukupolven Xboxista

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 9.6.2019 07:42

Tänään tulee isoja uutisia – Microsoft kertoo tietoja seuraavan sukupolven Xboxista

Tänään illalla kannattaa olla tietokoneiden ruutujen ääressä, sillä Microsoftin E3-esitys alkaa kello 23.00 Suomen aikaa. Microsoftin teaseröinnin perusteella esityksessä paljastetaan isoja uutisia – odotuksissa on ensimmäiset viralliset tiedot seuraavan sukupolven Xboxista.
Scarlett-koodinimen alla kehitettävä uusi konsolisukupolvi tulee aikanaan haastamaan Sonyn PlayStation 5:n, josta japanilaisyhtiö on jo pitänyt melua ennen E3-messuja. Microsoftilla on nyt hyvä tilaisuus kaapata valokeila itselleen kertomalla tietoja kehitteillä olevista Xboxeista. Tällä hetkellä tiedetään kuitenkin jo sen verran, että Microsoftin tuotekehityksessä on kaksi konsolia: tehokkaampi Anaconda sekä Xbox One S:n seuraaja Lockhart.

Microsoftin E3-esitystä pääset seuraamaan alla olevaan upotteen kautta. Seuraavan sukupolven Xboxien lisäksi Microsoft kertonee lisää uudesta Xbox-sovelluksesta Windows 10:lle.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto