Päivän diili: Jaybird X4 urheilukuulokkeet 89 euroa - säästä 30€

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 5.6.2019 16:33

Päivän diili: Jaybird X4 urheilukuulokkeet 89 euroa - säästä 30€ Musiikin kuuntelu kuntosalilla tai juostessa voi parantaa urheilusuoritusta. On siis hyvä valita kuulokkeet, jotka sopivat urheiluun. Syyskuussa 2018 markkinoille tulleet Jaybirdin langattomat urheilukuulokkeet ovat nyt alennuksessa 30 euroa.
Kyseessä on siis Jaybird X4 langattomat kuulokkeet, joiden hinta on nyt 89 euroa.

Jaybird X4 kuulokkeiden isoin uudistus edelliseen malliin verrattu on IPX7-luokitus, joten X4 kuulokkeet kestävät vettä. Akkukeston luvataan olevan 8 tuntia, joka Soundguys.comin arvostelun perusteella pitää hyvin paikkansa. Akku ladataan mukana tulevalla lataustelineellä. Mukana tulee myös erilaisia korvatyynyjä, paitapidike, kuljetuspussi ja muuta. Saatavilla kolmessa eri värissä: musta, vihreä ja harmaa.

Kuulokkeet eivät ole täysin langattomat. Käytön aikana johto on pään takana ja siinä on myös kiristin sekä ohjain, jolla säädetään äänenvoimakkuutta ja vaihdetaan kappaletta. Jaybirdin sovelluksella onnistuu äänen mukautus.

Päivän diili


Jaybird X4 langattomat kuulokkeet 89 euroa

Tarjous on voimassa su 9.6. asti.

Lue myös: Samsung Galaxy Buds arvostelu.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen Bill Gates myöntää tehneensä suuren virheen – Se näkyy vahvasti edelleen (25.6.2019 06:07)
Microsoftin omistaja ja pitkään ohjelmistojättiä toimitusjohtajan paikalta luotsannut Bill Gates myöntää tehneensä yhden suurimmista virheistä – ja se on Androidille häviäminen ekosysteemien sodassa. ....
Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse Harry Potter ei yllä lähellekään Pokemon Gon tasoa – Tuotto jää kauas taakse (25.6.2019 05:54)
Vaikuttaisi siltä, että Pokemon Go -hittilanseerauksen toisintaminen on todella vaikeaa. Se ei tahdo onnistua edes Pokemon Gon kehittäneeltä Nianticilta, sillä viime viikolla sovelluskauppoihin ....
Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä Spotify valittaa Applen maksuista – Ei kuitenkaan edes maksa niitä (25.6.2019 05:43)
Tämän vuoden puheenaiheisiin on kuulunut Applen toiminta sovellusmarkkinoilla. Yhtiöllä on tiukka ote omaan ekosysteemiin, sillä se kehittää niin puhelimet, niiden ohjelmistot kuin puhelimien ....
Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista Kesäalet ovat täällä - lista parhaista tarjouksista (24.6.2019 20:18)
Kesän alet alkoivat toden teolla tällä viikolla. Tähän listaan on poimittu eri verkkokauppojen parhaat tarjoukset. Kuten arvata saattaa, tarjouksia löytyy puhelimista, tietokoneista, televisioista ....
Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita Samsung julkaisi uusia SmartThings-älykotilaitteita (24.6.2019 19:49)
Samsungin SmartThings on ollut yksi älykotilaitteiden edelläkävijäbrändeistä. Yhtiön brändin alle on rakennettu liki kaikenkattava kokonaisuus, johon kuuluu niin hubiratkaisut, valot, kamerat ja sensorit. ....

Uutisarkisto