AfterDawn: IT-alan uutiset

Iloisia uutisia pelaajille – Microsoft tuo yli 100 peliä pelattavaksi yhdellä kuukausimaksulla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 30.5.2019 17:34

Iloisia uutisia pelaajille – Microsoft tuo yli 100 peliä pelattavaksi yhdellä kuukausimaksulla

Microsoft aikoo tuoda Xbox-konsoleilta tutun Xbox Game Pass -tilauspalvelun myös PC:lle. Tällä haavaa palvelun yksityiskohdista ei tiedetä kovinkaan paljoa, mutta lisää uutisia tältä saralta on tulossa E3-messujen aikaan kesäkuun 9. päivänä.
Tietokoneille tarkoitetun Xbox Game Pass -tilauspalvelu sisältää yli 100 peliä 75 eri peliyhtiöltä, joihin kuuluu Microsoftin omistamia pelistudioita, mutta niiden lisäksi on liuta muita studiot. Muun muassa Bethesda, Deep Silver, Devolver Digital ja Sega aikovat olla Xbox Game Passin PC-versiossa mukana. Tilaajat saavat myös muita etuja, kuten 20 prosentin alennuksen Microsoft Storen peleistä.

E3-messuilla Microsoft kertoo todennäköisesti tarkemmin mihin hintaan se aikoo tarjota Game Passia PC:llä ja toimivatko PC:n ja Xboxin tilaukset ylipäänsä yhdessä vai erikseen.

Microsoft aikoo myös höllentää sovelluskauppansa ehtoja. Ohjelmistojätti on luopunut UWP-yhteensopivuusvaatimuksesta, joten perinteisiä Win32-sovelluksia voidaan jatkossa markkinoida myös Microsoft Storessa.Pelikehittäjät voivat siis jakaa samaa asennuspakettia Steamissä, Epic Games Storessa ja Microsoft Storessa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto