Netflixiin ilmestyi huomaamatta tämän vuoden kansainvälinen hittielokuva

Kirjoittaja AfterDawn @ 9.5.2019 19:13

Netflixiin ilmestyi huomaamatta tämän vuoden kansainvälinen hittielokuva Netflixiin tulee jatkuvalla syötöllä uutta sisältöä, ja niistä eniten palstatilaa saavat useimmiten Netflixin omat Originals-tuotannot.
Tässäkin kuussa Originals-elokuvia tulee kokonaisuudessaan 19 kappaletta, ja ne kaikki löydät täältä, mutta palveluun tulee vielä paljon enemmän muiden tuottajien sisältöä.

Niihin on aivan hiljattain kuulunut myös yksi tämän vuoden merkittävimmistä kansainvälisistä hittielokuvista, joista et välttämättä ole edes kuullut. Kyseessä on Kiinassa valtaisan suosion kerännyt The Wandering Earth.

Yli 600 miljoonan euron arvoinen kassamagneetti on julkaistu viime kuun lopulla Netflixissä. Kyseessä on niin valtaisa hittielokuva, että se painii samassa sarjassa kovimpien Marvel-supersankarielokuvien kanssa, kertoo IndieWire.Itseasiassa edes Hollywoodissa vain Captain Marvel ja Avengers: Endgame ovat tuottaneet tänä vuonna enemmän kuin The Wandering Earth.

The Wandering Earth, alkuperäiseltä nimeltään Liu lang di qiu, on Frant Gwo:n ohjaama sci-fi draama, jossa ihmiskunta joutuu kuolevan auringon takia luomaan maapallolle raketit liikkumista ja eloonjäämistä varten.

Kaikki uudet elokuvat ja tv-sarjat Netflixissä näet päivittäin High.fi-palvelusta.

Tägit: Nopeat Netflix
AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Ohittiko kvanttitietokone supertietokoneen? Google väittää saavuttaneensa kvanttiylivallan Ohittiko kvanttitietokone supertietokoneen? Google väittää saavuttaneensa kvanttiylivallan (23.10.2019 17:34)
Google väittää tiedelehti Naturessa julkaistussa artikkelissa saavuttaneensa "kvanttiylivallan" eli kvanttitietokone kykenee suorittamaan sille annetun tehtävän huomattavasti nopeammin kuin ....
Microsoft Surface Pro 7 ja Surface Laptop 3 kannettavat ovat nyt saatavilla Microsoft Surface Pro 7 ja Surface Laptop 3 kannettavat ovat nyt saatavilla (23.10.2019 14:29)
Microsoftin Surface -laitteista on nyt saatavilla Surface Pro 7 ja Surface Laptop 3. Uudenlainen Surface Pro X -kannettava saapuu myyntiin marraskuun alussa. Microsoft Surface Pro 7 hinta ....
Vuoto: BlizzConissa nähdään sekä uusi Diablo 4 että Overwatch 2 Vuoto: BlizzConissa nähdään sekä uusi Diablo 4 että Overwatch 2 (23.10.2019 11:11)
Peliyhtiö Blizzardin maine on kärsinyt viimeaikoina monien silmissä, kun se on rankaissut pelaajia vääristä poliittisista mielipiteistä. Onneksi yhtiö on ainakin jokseenkin ymmärtänyt imago-ongelmat ....
1 kommentti
Pokemon Go uudistuu – Peliin tulossa uusi pelitila Pokemon Go uudistuu – Peliin tulossa uusi pelitila (23.10.2019 06:16)
Pokemon Go oli alun perin melko suoraviivainen yksinpelaamiseen rajoittunut peli, mutta ajan kanssa siihen on lisätty yhteisöllisempiä toimintoja pelaajien mielenkiinnon säilyttämiseksi. Ihmissuhteet ....
Välitätkö yksityisyydestä? Uusi Firefox kannattaa ladata Välitätkö yksityisyydestä? Uusi Firefox kannattaa ladata (23.10.2019 06:06)
Mozilla on julkaissut Firefoxista uuden version, jossa on kiinnitetty uuden strategian mukaisesti paljon huomiota yksityisyydensuojaan. Uudessa Firefox 70.0:ssa on esimerkiksi päivitetty Enhanced ....

Uutisarkisto